Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bywalca

Załamał mnie facet po tylu wspólnych latach...

Polecane posty

Gość kobieta bywalca

Gdybyś był, a nie bywał Raz na jakiś czas... Byłabym wreszcie "czyjaś" Nie "bezpańska" - aż tak... Jesień trwa - Rdzawych liści czas, Kaloszy, peleryny i mgły Jesień trwa - Szpetnej aury czas Pod płaszcze się pcha, Wyziębia nam serca - wiatr Gdybyś miał, a nie miewał Czas i chęć i gest... Byłabym na wyłączność A nie - ogólnie dostępna... Jestem wewnętrznie zdruzgotana. Po moich uzasadnionych pretensjach wobec niego wyznal mi wczoraj po 9 latach naszego bycia, że nie widzi ze mna przyszłości, bo nie zostawi kawalerskiego zycia na rzecz wspólnego mieszkania i planow wspólnego budowania rodziny ALE ON NIE UMIE ODE MNIE ODEJŚĆ bo jestem dla naiego najbliższa osobą na świecie.. Jestem tak rozżalona i wsciekła na niego, że az bezsilna już. Odchodzę od niego, bo nie zniosę tego "niechcenia" z jego strony. Pzdr.

Gość ojtamojtam
odejdziesz on zobaczy co stracił wrócicie do siebie i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie :) the end

Gość kobieta bywalca
No niestety nie... bo wróciliśmy do siebie jakies 5 miesięcy temu (rozstanie było krótkie, to fakt) , ale juz nie uniosę tego ciężaru drugi raz.

Gość brymmm :)
bardzo sluszna decyzja szkoda ze dopiero po 9 latach ale wiesz masz to troche na wlasne zyczenie o malzenstwie budowaniu wspolnego zycia rodzinie rozawia sie na poczatku znajomosci a nie jak juz mleko sie wylalo i ludzie sa zangazownai to wychodzi kto czego chce

Gość kobieta bywalca
nby tak, z tym, ze mielismy po nascie lat i wtedy jeszcze szystko bylo proste, małżenstwo i dzieci to dla nas była oczywistośc, z czasem jego zapał zaczał słabnąc, ja cały czas w nas wierzyłam. I stalo sie jak się stalo, jestem strasznie zawiedziona.

Gość brymmm :)
co to znaczy ze jego zapal zaczal slabnac??? ok rozumiem mieliscie nascie lat ale po 20stce juz sie takie zyciowe decyzje podejmuje przychodzi czas na zareczyny rozmawia sie o tym i jak facet sie miga widac ze zaczyna sie wycofywac to sie przeprowadza 1 konkretna rozmowe i koniec dziekuje tym bardziej ze piszesz iz zauwazylas ze jego zapal zaczal stygnac

Gość kobieta bywalca
Zauważylam, mówił, ze chce, a ja nie chcialam się narzucać, byc jakas natretna w tym kierunku. Przeciez doskonale wiedzial na czym mi zalezy, więc z czasem czekalam na krok z jego strony. Rozpoczęło sie dorosle zycie, miałam wrażenie, ze jestem zwodzona, ale było odbrze miedzy nami, az nagle proszę. Trudno, nie umrę, ale odchoruję to mocno :(

wiesz ja mam tez podobny problem byłam z facetem 10 lat tez planowalismy przyszlosc a dwa miesiace temu wszystko sie rozsypało tego dnia co skonczylismy pocieszyl sie inna mlodsza ma 19 lat a ja 26 twirdzi ze nie moze sobie bezemnie poradzic ale nadal jest z ta laska i nic nie mówi ze wróci i czy chce byc ze mna. Wiesz jak mi jest ciezko bo wszystko bym oddała by znowu byl. Jak myslisz jak bede milczec odezwie sie? czy ja mam cos robic?