Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mela12

sposób na łatwą kase

Polecane posty

Gość mela12

Natrafiłem na pewną stronkę dosyć opłacalną. Na tej stronie za każdy klik i przeczekanie na reklamie ok. 60s. dostajesz 10$. Wypłata jest od 10.000$, więc trzeba kliknąć 1000 linków. Do tego dochodzą refererzy, za których klik dostajemy 5$, więc powiedzmy ze mamy 10 znajomych. Obliczenia Jest 10 reklam po 10$ = 100$*Mamy 10 znajomych którzy wyklikają te 10 reklam=10*10$=100$/2=50$*Wychodzi ok. 150$ dziennie czyli, aby wypłacić pieniądze potrzeba nam 66,667(i tak w nieskończoność) dni czyli 67 dni.*Wypłata minimalna to 10.000$ na PayPal lub AlertPay.Dziś zaczełam się w to bawić. Macie tu link:http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=mela12 Jest to stronka po angielsku ale na moim kompie wszystko mi tłumaczy.Jesli klikniesz ztego linku i się zarejestrujesz a potem codziennie będziesz klikać w reklamy co trwają tylko 60 sekund to pomożesz mi szybciej zdobyć te dolary i przekonamy się czy to naprawde działa.Wprawdzie jest dużo do zbierania bo aż 10000dolarów wtedy można przelać na paypala ale i tak by się opłacało.Rejstracja jest za darmo więc nic nie ryzykujemy a możemy zyskać dużo.Jakby były jakieś pytania to pisz na maila barbara_struck@interia.eu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować