Gość mela12 Napisano Maj 19, 2010 Natrafiłem na pewną stronkę dosyć opłacalną. Na tej stronie za każdy klik i przeczekanie na reklamie ok. 60s. dostajesz 10$. Wypłata jest od 10.000$, więc trzeba kliknąć 1000 linków. Do tego dochodzą refererzy, za których klik dostajemy 5$, więc powiedzmy ze mamy 10 znajomych. Obliczenia Jest 10 reklam po 10$ = 100$*Mamy 10 znajomych którzy wyklikają te 10 reklam=10*10$=100$/2=50$*Wychodzi ok. 150$ dziennie czyli, aby wypłacić pieniądze potrzeba nam 66,667(i tak w nieskończoność) dni czyli 67 dni.*Wypłata minimalna to 10.000$ na PayPal lub AlertPay.Dziś zaczełam się w to bawić. Macie tu link:http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=mela12 Jest to stronka po angielsku ale na moim kompie wszystko mi tłumaczy.Jesli klikniesz ztego linku i się zarejestrujesz a potem codziennie będziesz klikać w reklamy co trwają tylko 60 sekund to pomożesz mi szybciej zdobyć te dolary i przekonamy się czy to naprawde działa.Wprawdzie jest dużo do zbierania bo aż 10000dolarów wtedy można przelać na paypala ale i tak by się opłacało.Rejstracja jest za darmo więc nic nie ryzykujemy a możemy zyskać dużo.Jakby były jakieś pytania to pisz na maila barbara_struck@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach