Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę pracować w godz nocnych

Praca tylko na nocną zmianę?

Polecane posty

Czy to wogóle możliwe w sklepie czynnym całą dobę? Są tam 3 zmiany, mnie interesuje tylko nocna, bo w dzień nie mogę pracować z racji opieki nad dziećmi. Czy można się ubiegać o 1 zmianę? czy to tylko kwestia dogadania się z właścicielem, czy są jakieś odgórne zakazy pracy w nocy non stop? prosze o odpowiedź

Gość kwestia dogadania się
z właścicielem i z innymi pracownikami. Jeśli w firmie nie ma sztywnych reguł, a inni pracownicy oraz szef nie mają nic przeciwko, to można się tak umówić.

Gość vbvghgjhgyjg
no przeciez dostalas odpowiedz, a kiedy chcesz spac?

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnn
na pewno można pracować tylko 8 godzin i powinnaś dostac wieksze wynagrodzenie niz w dzien (groszowe sprawy po opodatkowaniach). chyba ze to nie umowa o prace tylko umowa zlecenie lub szara strefa

Gość vbvghgjhgyjg
musisz poszukac, w wiekszosci przypadkow to pewnie tylko kwestia dogadnaia sie z innymi pracownikami, a wiekszosc woli pracowac w dzien wiec nie powinno byc problemu, szukaj na 8 godzin, na 12 h moze byc ciezko ze wzgledu na opieka nad dzieckiem powodzenia

Dzięki za wszystkie rady :) Tak właśnie bym chciała na 8 godz(np. 22.00-6.00), będę szukać dalej, bo na te 12 godz to chyba bym nie dała rady. Może się uda, bo tak jak mówisz vbvghgjhgyjg większość woli dzienne zmiany. Mąż pracuje od rana do wieczora, więc niestety nie może siedzieć z dziećmi, a mama nie chce się podjąć opieki nad nimi, zresztą rozumiem bo nie ma takiego obowiązku. Dlatego szukam na nocną zmianę, żeby jakoś to wszystko pogodzić...