Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missstrawberrytoja

Trądzik i metody leczenia według H. Różańskiego.

Polecane posty

Gość missstrawberrytoja

Duzo jest na tym forum trądzikowcow i większość słyszala o stronie Różańskiego, ktory to jest zwolennikiem naturalnym metod leczenia trądziku. Przeczytalam większość jego publikacji i postanowiłam przetestowac jego metody na pozdycie się tego problemu. 1. Stosuje tylko naturalne kosmetyki ( Logona , lavera) 2. Od jutra piję tran ( i to ten naturalny) 3. Picie wód zdrojowych, z opisu u Różańskiego wynika że najlepsza dla mnie będzie Zuber). Czy w aptece można kupic wody zdrojowe? 4. Idę do apteki po: maść arnikową, propolisową, cynkową, nagietkową i dermatol - zrobię sobie maść. dziewczyny, stosowałyście się kiedyś do zaleceń Różańskiego, czy te super naturalne sposoby Wam pomogly?

Gość new style
nie stosowałam ale brzmi zachęcająco;)

Gość missstrawberrytoja
kosmetyków naturalnych używam juz dwa miesiące i muszę powiedziec że samo to poprawila mi stan cery. Bardzo mało mam nowych krost więc na pewno to w jakimś stopniu pomaga. Myślę że jak się wspomogę leczeniem od wewnątrz i maściami od zewnąrz to powinno byc jeszcze lepiej.

Gość missstrawberrytoja
Nikogo nie interesuje taka metoda leczenia? Wszyscy leczycie trądzik antybiotykami i hormonami?

Gość lipikarra
ciemnogród