Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhesjkter

jestem niczym...

Polecane posty

Gość hejhesjkter

... nia ma sensu dalej brnąć.

Gość hejhesjkter
zwykłym przecietnym człowiekiem,z zalazkami malutkich talentow,ktorych nawet nie warto rozwijac,nielubianą,nudną,dziewczyną,w dodatku paskudną z wygladu,niekochaną,poniazaną,wysmiewaną itd na dodatek z depresja od roku.moze to nic,ale mnie dowala.

Na pewno nie jest aż tak źle. Nikt nie jest ideałem, a skoro nie rozwijasz swoich małych talentów to znaczy, że świat ich jeszcze nie potrzebuje:) Cierpliwości, przyjdzie taki czas że rozwiniesz skrzydła. Mi tez zycie nieraz już dowaliło. Naprawdę żadnych pozytywów nie ma? Założę się, że jest ich całe mnóstwo.

Gość hejhesjkter
pozytywy mowisz?hmm...mam gdzie mieszkac,nie klepie biedy... w sumie tyle.

Gość to po co z nią jestes?
skoro cie tak dowala?na siłe jestes z brzydką nielubianą etc dziewczyną?

Łee no to już coś, pomysl ile jeden pozytyw ciągnie za sobą pozytywó. Nie pada Ci na głowę, nie marzniesz, nie śpisz na dworcu, nie żebrzesz i wiele wiele innych. A jesli czujesz się brzydka to może zaszalej z fryzurą? Przeciętność nie jest niczym złym, a powodów przez które uważasz się za nielubianą poszukaj gdzies w sobie i zwalczaj je sukcesywnie.

Gość hejhesjkter
z fryzurą nic nie zrobie,bo to nie zmieni rysów twarzy... moja twarz mnie przeraża. jestem podoba do niej,ale mam mniejszy nos,inną brodę i jestem bledsza...nawet na operacje platyczne nie mam kasy.. przez ten wygląd jestem nielubiana i ignorowana ciągle,do tego jestem przesadnie wrażliwa i zbyt uczuciowa i to mnie męczy... najmniejsza pierdoła ma dla mnie wagę losów świata... wszystko biore do siebie i na powaznie,tro rowniez mnie meczy.. http://www.dziennik.pl/files/archive/00110/Klaudia_Ungerman_110775g.jpg