Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwww

sukienki

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwww

czy sukienki-bombki sa jeszcze modne?

Nie mój gust , nie podobaja się, ukrywają to co kobieta powinna eksponować, ale tylko moje zdanie.

Gość wwwwwwwwwwww
ja jestem na etapie szukania czegos na wesele w lipcu :) jestem mała i gruba hahah więc nie jest łatwo :)

Nie kupuj bombki jesli jesteś przy kości. tylko Cię pogrubi! A fason odcinany pod biustem nie podoba ci się?

Gość ekhm....
o boziu mala i gruba plus bombka rowna sie samobujstwo wizerunkowe nie rob tego

Gość ekhm....
samobojstwo* co za byk :(

Gość ja kupiłam bombke
na komunię. Wyglądała bardzo ładnie :) Ale jestem wysoka i szczupła. Jak jesteś niska i przy kosci to radzę wybrać coś innego:)

Gość ekhm....
Ostra Siostra jak jest "gruba" to sukienka ktora pokazalas i te marszczenia na brzuchu jeszcze bardziej ja pogrubia

Gość ekhm....
racje przedewszystkim odciecie pod biustem i sukienka rozkloszowana od biustu zadnych zwiewnych lejacych materialow tylko cos troszke sztywniejszego

mam ten sam problem, w pażdzierniku ide na wesle. po mału zacyznam sie rozgłądać za sukienka i czarno to widze......i stwierdzam ze dyskryminuja kobiety ktora maja duzy biust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przymierzałam pełno sukienek, jak przychodzi sie dopiac to w biuscie nie da rady i stracilam juz nadzieje ze cos kupie ;/;/;/;/

Kiedyś widziałam dziewczynę grubą na weselu, ubrana w "lejącą" się sukienkę, miała taki super fason, albo była dobrze uszyta, w każdym razie laska wyglądała super!

Chamtalka moze i niby ta sukienka jest ok, ale w praktyce nie wyglada zbyt interesujaco, strasznie poszerza biodra......

chyba bede wlasnie musisla jakies poszukac, bo w sklepie nie kupie, nie wymiarowa jestem, cholercia