Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

JECHAĆ?POWÓDŹ W KRAKOWIE I WROCŁAWIU?

Polecane posty

Witam błagam mieszkańców KRAKOWA i WROCŁAWIA o pomoc... W następnym tygodniu w sobote zamierzam jechać na ukochany koncert The Exploited do Wrocławia,a potem do Krakowa... I jade z kumpelą na surowo,na pare dni bez dachu nad głową. Czy wgl bedzie mozliwosc usiąśc sobie w suchym,normalnym miejscu jakoś? Ja juz nie wiem czy jechac czy nie,czemu ja kurwa zawsze mam takiego pecha,jechac chce to powódź jest...

Gość prowokacja, nie karmic trola

a dojedziesz w ogole?Jesli pociagiem,to radzilabym sprawdzic tory,bo czesc jest wylaczona w ogole z ruchu,a jesli samochodem,to tez sie dowiedz jak z drogami.W suchym miejscu sobie usiadziesz w Krakowie na dworcu :D Powodzenia.

Czyli mowisz,wszędzie mokro?:( Ja wale,nie wierze...A w Wrocławiu jest to samo?? Sucho tylko na dworcu?Nie bede mogla sobie łazić po całym Krakowie :( ?A mialam taka nadzieje

Nie wiem!Slyszalam pare slow w telewizji i tyle!Nie wiem jak to wyglada,woda leje sie stumieniami po chodnzikach,czy jak??

Gość Wrocławi(Anka)
U nas we Wrocławiu w ogole nie odczuwamy że woda jest na rzeczy. wszystkie ulice sa przejezdne w ogole stan wody w rzekach sie jakos mega nie podniosl dzis w ogole nawet nie pada... takze tu nie utoniesz . ale jak jest z dojazdem to nie wiem :) pozdrawiam

Gość woda jest na wysokości
takiej , że samochody widać do połowy :O

Wroclawianka,dzieki!Moglabys odezwac sie do mnie na gadu gadu: (mam pare pytan) 18511281 Samochody widac do polowy?Jesli tak to bardzo wspolczuje :(

Gość copernik
to ty chyba telewizję niepokalanów oglądasz skoro tylko pare słów słyszałaś program zmień

Gość strajk kolajerzy
na 24 maja jest zapowiedziany strajk pociągów, cała polska stanie , wiec nie wiem gdzie chcesz jechac

Gość Wroclaw DW
We Wroclawiu Juz Na Kozanowie Jest WOdy o Kostki....Odra wylala

Gość Rasel
Nom racja na koz juz auta chowaja pod gore

Gość zielonnnnkaaasz
gdzie chcesz nocowac? w Krakowie raczej bez dachu nad głową marnie, woda wylała na ulice, mosty zamykają

Gość Shl
Nie straszcie, ja mieszkam na różance. Będę was informował o stanie wody. Przydatny temat. Wszyscy z Wroca beda wiedziec co się dzieje. U mnie na razie nic niema (odra 5km ode mnie O.O). Mówcie jak u was?

Gość frhjrtyjtyr
hehe we wrocku remontuja dworzec i jest zamkniety to i tam sobie nawet nie usiadziesz. a poza tym dzisiaj w poludnie oglosili zagrozenie powodziowe i w piatek rano ma dotzrec fala kulminacyjna

Gość e-dek
To jakaś podszywana Wrocławianka-ja pracuję przy wałach na Niskich Łąkach .Woda cały czas się podnosi zalewają wiochy wokół , jutro znowu spuszczają na Tresno wodę . Jak chcesz przeżyć przygodę zapraszam .

Gość Shl
!OSTRZEŻENIE! DLA MIESZKAŃCÓW WROCŁAWIA! 10 minut temu miałem telefon od znajomego który był w Oławie, już ich tam ewakuują, i powiedział że na Wrocław od Oławy idzie fala wysokości 7,5metra! No to mamy problem :(

Gość Shl
Jeszcze jedno! Koło wieczoru mają odciąć wodę!(ja już napuszczam do butelek i misek).Wiec sobie napuscicie albo nakupcie bo inaczej bedą problem(7,5m fala idzie na wrocłąw od Oławy!!!)

Gość Shl
Nie, naprawdę

Gość Shl
TU masz słowa z tej strony http://wroclaw.naszemiasto.pl/serwisy/6842/417252/418230,wroclaw-czesc-miasta-zostanie-zalana,id,t.html Cytat: Dziś o godzinie 6 wodomierz na moście w Oławie wskazywał 738 cm. To znaczy, że poziom wody w ciągu doby podniósł się o ponad 30 centymetrów.

Gość no to co tera
które dzielnice są zagrożone?? te debilne lokalne media nic nie piszą, mydlą oczy!

Gość Shl
Dzielnice przez które płynie Odra od Ołtaszyna czyli: Środmiescie Stare Miasto i obrzeża psiego pola

Gość Shl
Te co podalem sa zagrzone

Gość Shl
ULICA TRAUGUTTA WE WROCŁAWIU ZOSTAŁA ZALANA. ZACZĘŁO SIĘ

We Wrocławiu jest normalnie, wprawdzie jest oczekiwanie i trochę plotek, ale nie ma strachu.