Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SciFi

Krew po 10 dniach od okresu

Polecane posty

Jestem 4 miesiące po porodzie. 11 dni temu skończył mi się okres, już drugi od porodu (zawsze miałam co 28 dni i tak też się zdarzyło teraz). Wczoraj w dzień zaczął boleć mnie brzuch, podobnie jak na okres ale jednak inaczej. Byłam dziwnie osłabiona, senna i rozdrażniona. W nocy dostałam niby okres. Ale krew była jasna, było jej mało i już dzisiaj nic nie leci, tylko trochę... Dziewczyny, może którejś z Was się takie coś przytrafiło po porodzie? Do lekarza idę za tydzień...

Gość może to
krwawienie owulacyjne??

Miało być że dziś nie leci, tylko trochę wczoraj.

Hmmm nigdy tak nie miałam, dlatego wolałam zapytać :P ponieważ nie wiem to także spytam, czemu występowałoby krwawienie przy owulacji?

Gość może to
nie wiem czemu, to znaczy jakie jest uzasadnienie medyczne, ale wiem że czasem się zdarza, niektóre kobiety mają takie plamienie owulacyjne w każdym cyklu.

Gość może to
Krwawienia między miesiączkowe: U zdrowej, prawidłowo miesiączkującej kobiety może wystąpić małe krwawienie w połowie cyklu, którego powodem jest owulacja. Czasem jednak powód jest inny.Niekiedy krwawienie między miesiączkowe przypomina normalne miesiączkowanie. Niezależnie od wielkości plamienia między miesiączkami - należy zgłosić się do ginekologa. Nie wolno bagatelizować takich objawów. Przyczyną mogą być mięśniaki, polipy szyjki macicy. Krwawienie może być powodem raka szyjki lub trzonu macicy. Rzadko się to zdarza, ale nie można tego wykluczyć. Stosowanie wkładek sprzyja krwawieniom między miesiączkowym, sprzyja temu również stosowanie środków antykoncepcyjnych. Źródło: http://www.vns.pl/_poznaj_swoje_cialo/fizjologia_zaburzenia_miesiaczkowania.htm

Dzięki, uspokoilam się trochę z jednej strony :) Poczekam do wizyty :)