Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasmuta

szukam rady....

Polecane posty

Gość samasmutna
to mi doradziliscie nic konkretnego..., prponowałam spotkanie ale ona nie chce mnie poznać ( ponieważ uważa że nie bedzie miała za mną tematów ponieważ odbiłam jej faceta- przekazał mi mąż) ja go przeprosiąłm o maja chora zazdrość - poradziłąm sobie z tym może nie sama z pomocą psychologa, ale wiem ze robiłam zle, ja poprostu bym chciała wiedzieć czy ktos miał podobna sytuacje i czy coś możecie mi doradzić. Rozmawiałam z nim o zerwaniu kontaktu z była ale mąz nie chce zrywać kontaktu z koleżanką,

Gość cxvcxcvvcxvcxxcvxcvff
Ale w ogóle uderza mnei w tym wszystkim jedno: po cholerę utrzymuje on z nią kontakt? Ja bym tego nie zdzierżył. Nie dziwię się, że wręcz chorowałaś z zazdrości. Na moją głowę to jest raczej chore, jak on z nią utrzymuje kontakt - w końcu to była i jak wiadomo nie ma czegoś takiego jak tylko koleżeńska znajomość po tym, jak kiedyś coś ich łączyło. Ciekaw jestem, jakbyś ty utrzymywała kontakt z byłym. Chciałbym widzieć jego zachowanie i reakcje. W/g mnie, to on powinien zerwać kontakty z nią. W każdym razie ciebie rozumiem i nie za bardzo mi się podoba to, jak facet utrzymuje kontakty z byłymi.

Gość samasmutna
on mi nie broni utrzymywać kontakty z byłymi bo mi ufa to jego słowa - ale wie ze ja i tak tego nie zrobie, wydaje mi sie ze, ona (gdy z nia zrywał powiedziała ze i tak do mnie wrócisz), robi to z zemsty bo z nia chodził a ze mną sie orzenił, zaczepia go wieczorami gdy on jest ze mną, pisze i dzwoni, a ja robiłam mu awantury wiec on szukała pocieszenia u niej bo ona miła i "rozumiejaca go" a ja zazdrosna zona, Gdy on ja prosiła aby nie pisała na weekendy lub wieczorami ( bo jest pielegniarka i sie nudzi) to ona i tak to robi i wie ze miedzy nami psuje relacje, Dodam ze ona jest mężatka od roku.

Gość samasmutna
zawsze szczery poco do szkoły? niewiem co masz na mysli...

Gość samasmuta
zawsze szczery nie szukam takich rad... jeśli mi nie umiesz doradzić to trudno...