Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasmuta

szukam rady....

Polecane posty

Gość samasmuta

Witam jestem tu pierwszy raz, mam prośbę jak sie zachować i co robić. Szukam rad. Mam taki problem jestem męzatka 3 lata, nie mamy dzieci. Mój mąz zblizyl sie do byłej dziewczyny pisza do siebie codziennie, robiłam mu przez pół roku awantury o nią twierdził, że nie mam podstaw mu nie ufac i zebym sobie odpuściła. ja byłam chora z zazdrości , chyba do przesady cały czas go kontrolowałam (telefon, gdzie wychodzi na ile z kim). Teraz wiem ze robiłam zle nie robie tego od miesiaca, ale przez tą oddaliłam od siebie męza, Jak go mąge do siebie zbliżyć, i przedewszyskim jak sprawić aby oddalił sie od byłej dziewczyny a zaczął mi sie zwieżac, boje sie robić jakieś kroki, żeby tego nie zepsuć gorzej... chyba już gorzej byc nie może :-(

Gość dawne
to może zapoznaj się z tą dziewczyną, zaproś do domu, będziesz miała kontrolę nad sytuacją..chyba

Gość mala_czarna_
ja mam podobny problem z narzeczonym :(

Gość mala_czarna_
jak wyznaczac granice skoro chlop robi i tak to na co ma ochote?

Na moje to on stracił się już zaufanie do Ciebie. Mężczyźni nienawidzą takiego zachowania, zresztą kobiety tak samo. Nikt nie lubi tego. Ciężko do końca ocenić czy masz jakąś szansę... rozmawiaj z nim, przeproś za swoje idiotyczne zachowanie i obiecaj sobie że już więcej tego nie zrobisz. Zadbaj o siebie, idź do fryzjera, kosmetyczki, kup sobie nowe ciuszki.

Skoro zawsze szczery tak uważa, to na pewno zna Twojego męża i pozostaje Ci tylko rozwód i znalezienie sobie innego męża :)

Skoro zawsze szczery tak uważa, to na pewno zna Twojego męża i pozostaje Ci tylko rozwód i znalezienie sobie innego męża bo przeciez nie ma mowy o rozmowie i jasnym postawieniu granic :-)

A czemu nie można spróbować? Jeśli się przekona że nie ma szans to wtedy niech odpuści. Później będzie sobie pluła w twarz że nie spróbowała.

A czemu nie można spróbować? Jeśli się przekona że nie ma szans to wtedy niech odpuści. Później będzie sobie pluła w twarz że nie spróbowała. mimoni, przeczytaj swoj pierwszy post w tym temacie - ty sugerujesz, ze ona ma przepraszac, ona? serio?

Ona ma przeprosić za swoje kretyńskie zachowanie. Dla mnie to nie jest normalne sprawdzać faceta! Ta jej zazdrość jest chora. No chyba że uważasz że to jest normalne. Każdy ma swoje zdanie.

Ona ma przeprosić za swoje kretyńskie zachowanie. Dla mnie to nie jest normalne sprawdzać faceta! Ta jej zazdrość jest chora. No chyba że uważasz że to jest normalne. Każdy ma swoje zdanie. mimoni, wez oddech i sie, byc moze pierwszy raz w zyciu, zastanow chwile czy sprawdzalaby go, gdyby nie zaczal krecic ze swoja byla? kto tutaj nadwyrezyl zaufanie? kto powinien przeprosic? kto sciemnial w zywe oczy? inna sprawa, ze to prowo

no no minimoni .... flirt meza to w koncu nic takiego co by moglo kobiete przyprawic o szybsze bicie serca a skoro przyprawi to koniecznie musi go przepraszac bo w koncu kazdy kto jest w zwiazku malzenskim naturalna koleja rzeczy codziennie rozmawia z bylymi . gratuluje i zycze dokladnie takiego meza

zs- zwykle gleboko spiaca zlosliwosc wylazi u mnie z braku slonca i nadmiar deszczu mam dosc

Nie rozumiecie o co mi chodzi... Dziękuję taki mąż to dla mnie marzenie. Zadowoleni??

zs- zwykle gleboko spiaca zlosliwosc wylazi u mnie z braku slonca i nadmiar deszczu mam dosc wierze yeez, bo nie zanotowalem wczesniej u ciebie najmniejszych oznak wymienionej wyzej zlosliwosci ;-)

tu nie chodzi o nasze zadowolenie a o Twoje

Gość huhuhaha
zgadzam sie z zawsze szczery, nie dziwie sie ze go sprawdzalas, jakby moj facet zaczal rozmowki z bylymi to postawilabym sprawe jasno albo przestanie albo do widzenia.

:D dzieki od razu mi sie polepszylo

:) szukanie zlosliwosci i doswiadczanie jej to ostatnia rzecz jak jest mi teraz potrzebna ale Tobie wybacze bo jest wobec mnie minimalna

a wracajac do tematu to samasmutna tupnij nozka, walnij piescia .... oczywiscie jesli masz odwage postawic mezowi jakies warunki i spelnic konsekwentnie to co zrobisz gdy on nie zaprzestanie tych praktyk. wiem, ze tego sie wlasnie boisz ale w zyciu juz tak jest ze co za cos. kontrolowanie nic ci nie da bo on i tak zrobi co zechce

yeez, to ja wiem czego szukasz i co ci jest potrzebne a co nie :) jesli dojde do takich samych wnioskow i nie dam rady sama to skrobne do ciebie prywatnie zs- wiesz myslalam ze znalazlam to co szukalam i mam to co mi potrzebne... i mylilam sie musze pomyslec od nowa,inaczej dlatego mniej mnie dla innych