Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicze777

Poszukiwany dj maj 2011 śląsk

Polecane posty

Gość alicze777

Witam, poszukuję dj'a na wesele w maju 2011 roku, woj. śląskie. Wesele na 60 osób. Zalezy mi na tym, aby cena byla do 1000 zł. Wesele w stylu nowoczesnym, bez zabaw. Kontakt : alicjagra@gmail.com

co do DJa... nie mam pojęcia jak sie nazywał ale facet z Jaworzna... strasznie fajnie prowadził wesele... umiał dostosować się do zawartości sali w danym momencie błyskawicznie... Myśłę że w jaworznie zbyt wielu ich nie ma więc może znajdziesz...

Więc specjalnie dla Pań link - facet dojeżdżał do Bielska więc pewnie po całym śląsku nie ma problemu z obsługa imprezy http://www.djbasu.pl Jakby ktoś poszukiwał fotografa to z kolei ja się polecam :)

Gość a ja polecam
dj jaro:) maciej baryła z zabrza:)

Gość upi:)

Gość Dj-ka Fabi & Dj Hotter
Tworzymy zgrany zespół,duże doświadczenie:) nie bierzemy drogo:) Wiec jeżeli jesteś zainteresowany pisz.Nr gg 13956290.Pozdrawiam!

Gość AMIGO PARTY
Witam. Polecam swoje usługi jako DJ - Wodzirej na wesle. tel.603168747 mail: djslawek@poczta.fm Wiecej na www.djslawek.pl

Gość AMIGO PARTY
www.djslawek.pl tel.603168747

Gość Super-Impreza
Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 5 Skąd: Polska Wysłany: Pon 11 Paź 2010, 11:04 Temat postu: Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. -------------------------------------------------------------------------------- DJ, Wodzirej kilkunastoletnim doświadczeniem, - ogromny repertuar, muzyka dla każdego, - wesela tradycyjne i nowczesne oraz bezalkoholowe, - własne nagłośnenie i bogate oświetlenie, - niezapomniana atmosfera, - program i repertuar do ustalenia, Wszysko na poziomie i z dobrym smakiem. tel. 609 42 66 42 Moja strona: www.super-impreza.pl mail: jerzy@super-impreza.pl

Gość djamigo
www.djamigo.entro.pl

Gość Mariolka_Katowice
Ja z czystym sumieniem moge polecic p. Mateusza. www.silesiamusiccenter.eu Mlody, doswiadczony dj :) Gral u kuzynki na weselu w dosc nowoczesny sposob ale ona tak chciala. Na moim weselu tradycyjnie i byly to dwie zupelnie inne imprezy ktore byly naprawde super. Goraco polecam !

Gość JoAnna86
Dj Don :) Pan pracuje dla silesia music center. Naprawde miesza style muzyczne i z czystym sumieniem moge go polecic. Mam numer telefonu prywatny 798-422-608 Mam nadzieje ze aktualny :)

Gość AMIO PARTY
Polecam swoje usługi. AMIGO PARTY Sławomir Garnysz "Amigo Party" www.djslawek.pl tel.603168747

Gość Damian M.
DJ's Boss.. 514 522 626 Świetna zabawa przy muzyce, gwarancja ze każdy usłyszy to co chce, profesjonalne prowadzenie zabaw, wspólne biesiadowanie - rożne style prowadzenia Tak się składa ze osobiście jestem z Jastrzębia Zdroju jak to można powiedzieć po sąsiedzku co do ceny można się dogadać :) Damian 514 522 626 gg 10345571

Gość mr.gandalf
Polecam swoje usługi. Znaczną część repertuaru wykonuję na żywo (śpiew i gra na gitarze do podkładów muzycznych). Niedrogo i pełen profes, doświadczenie.Moja strona www.mrgandalf.yoyo.pl. Pozdrawiam i Zapraszam.

Gość djdamian
zapraszam do współpracy www.djdamian880.pl.tl pozdrawiam ;)

Gość Jolcia_87
Nie pamietam imienia dja ale mam numer telefonu 798-422-608 Chlopak jest ze slaska i 2 lata temu gral na weselu mojej kuzynki

Gość valdiradio
polecam znakomitego dj-a za rozsadne pieniadze, adres to obslugamuzyczna@poczta.fm, na codzien pracuje w radiu i tv, gral u mnie i robi wrazenie!

Gość DJ Andrzej
Witam, Jestem Dj od ponad 6lat. Gram z wysokiej jakości sprzętu. Cena za przyjęcie weselne to 1500zł. W cenę tą wchodzi Djowanie (puszczanie muzyki dla każdego), Wodzirejowanie (organizacja i prowadzenie zabaw), profesjonalne oświetlenie! Mogę również zorganizować karaoke! Jeżeli są państwo zainteresowani proszę o kontakt: 600967873 Pozdrawiam DJ Andrz

Gość fotograf_małopolska_śląsk
>>> Fotografia Ślubna pracuje na terenie małopolski i śląska > www.bednarczyk.org.pl

Gość Dj Eusaro
Witam. Polecam swoje usługi jako DJ wraz z Dj Risto, mamy własny sprzęt. Jeśli Była by Pani zainteresowana zostawiam nr kontaktowy 783-051-726 Pozdrawiam :)

Gość DJ RAFF
Szukacie Państwo DJ na WESELE - Zapraszam na moją stronę WWW.DJRAFF.PL Pozdrawiam DJ RAFF

Gość djwesele
Zapraszam www.djsosnowiec.com.pl DJ Marcin

Gość Armanda112
U nas na weselu nie dawno grał DJ Piotr z firmy WWW.IMPREZKA.NET.PL . Fajnie prowadził nasze wesele , facet ma podobno duże obłożenie imprez , także Polecam go .

Gość djravi
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.797141388 strona internetowa djravi.bnx.pl

Gość valdiradio
polecam: valdiradio@tlen.plfajne imprezy, bardzo dobry sprzet, konferansjer i profesjonalista, godne polecenia: jego numer to 518 166 223