Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci

kto jest z krakowa i okolic?

Polecane posty

wiem, ze wszyscy jestescie w ciezkiej sytuacji z powodu powodzi, ale schronisko dla zwierzat na Rybnej TONIE. Blagamy o pomoc. Jesli nie mozecie na stale zaadoptowac zwierzaka to pomozcie chociaz przetrzymujac psa lub kota w domu przez 2, 3 dni. piszcie na irenaka7@wp.pl jesli mozecie pomoc... Dzieki!

up. prosze pomozcie.

Gość cor obić
up Ja jestem, ale nie mam się jak tam dostać :(

Gość po czynach oceniam ludzi.
co to za facet ( mój ) którego proszę żebyśmy jechali a on ma to w dupie i mówi że nie, a tyle dobrego dla mnie zrobił, wkurwił mnie na maxa, mieszkam u niego, chyba czas stąd spierdalać

Gość jak dojechać w tej sytuacji
zwierzyniecki most jest czynny? Podobno zamknęli cztery mosty w Krakowie, jestem z Myślenic

ale jesli moglabys pomoc jakiemus psu, to napisz na ten podany adres, powinni ci dowiezc, bo maja ewakuacje. przynajmniej na te 3 dni, jesli nie mozesz na zawsze, chodzi o pomoc w tej kryzysowej sytuacji. w mailu podaj namiary, ja naturalnie tu na forum nie moge podac numerow telefonow... ale znajdziesz str schroniska w internecie tam jest numer....

dzieki za zainteresowanie. ja do was pisze spoza polski, dostalam ten apel od przyjaciol i juz nie wiem, jakich sposobow sie uczepic by pomoc... zaraz zapytam przyjaciolki czy moge podac jej komorke tutaj, zeby wam bylo latwiej sie kontaktowac..... po prostu juz nie wiem co robic, zalamka, a ja tak daleko.

Gość jak dojechać w tej sytuacji
Wszystko już wiem, znam schronisko, postaram się pomóc, ile tylko mogę

kochani, jesli chcecie i mozecie pomoc dzwoncie do pani IRENY 500-18-19-20. wiekszosc odratowanych psow jest na ulicy kobierzynskiej (osrodek jazdy konnej). dojazd jest mozliwy, rowniez z myslenic. jesli mozecie przyjechac po psa, to ratujecie sytuacje, jesli nie mozecie, ale psa wezmiecie to oni, mimo, ze maja tylko jedno auto zrobia wsz, by wam psa przywiezc. prosze pomozcie (wezcie wlasna smycz bo nie maja!). Dzieki wielkie!!!!!!!

Gość dfgfdg
"W krakowskim schronisku przebywa około 580 psów i około 150 kotów różnych ras. Kati pisze na Alert24: Potrzebna pomoc przy ewakuacji schroniska dla zwierząt przy ul. Rybnej w Krakowie! Kontakt pod numerami: 0-12 429 74 72, 0-12 421 77 72, 12 421 26 85 Potrzebna każda para rąk i samochody! Potrzebni są też odpowiedzialni ludzie, którzy zajmą się zwierzętami."

do JAK DOJECHAC W TEJ SYTUACJI - dobrze, ze jestes, kazdy dom i serce jest wazne, kazde!

dfgfdg tobie tez dziekuje! przypominam komorke, bo moze kontakt bedzie latwiejszy: pani irena 500-18-19-20. nie zostawiajmy ich na pastwe losu. zwierzeta sa najslabsze bo nawet o pomoc nie moga poprosic, o ile my nie zechcemy mowic w ich imieniu!

up moze wiecej ludzi sie odezwie?.......

chce wam powiedziec, ze z tego co wiem to z ponad 500 psow 300 znalazlo domy w tej trudnej sytuacji! dziekuje "jak dojechac w tej sytuacji", sadze, ze jestes jedna z tych osob!