Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JutkAAA

Co lubią faceci po 40-tce?

Polecane posty

Gość JutkAAA

chodzi mi oczywiście o seks :)

Gość Jagna23
Lubią wszystko ale niewiele już co niektórzy mogą :D

Gość JutkAAA
Heh ciekawe skąd o tym wiesz? może miałaś niemiłe doświadczenia z Panami w tym wieku;) ja mam inne zdanie co do Panów w tym wieku. Na szczęście trafiałam na takich co wiele mogli :D a byłam w 3 związkach z Panami po 40-tce

Gość JutkAAA
Oj powiem wam, ze nie jeden młodzieniaszek mogłby pozazdroscic doświadczenia i kondycji Panom właśnie po 40-tce

Gość JutkAAA
hm... nikt z was nie wie co lubia faceci po 40-tce?

Gość Jagna23
Widoczne krótkie były Twoje związki z tymi panami . Na początku zawsze jest fajnie później wszystko opada :( Ja jestem już zdania,że tylko i wyłącznie młody ! To starszy może zazdrościć młodym, no ale starszy miał już kiedyś swoje 5 minut :)

młody nic nie umie umie tylko wsadzić czasem i wsadzić nie umie i chcą loda hehe wogóle nie wiedzą co to jest seks pisany przez duże s czyli SEKS

Gość JutkAAA
Jestem mężatką od 3 lat. Mój mąż starszy jest ode mnie o 14 lat i jest po 40-tce. Wczesniejsze związki trwały srednio półtora roku i to wystarczajaco duzo czasu jak dla mnie by stwierdzic jacy byli w sprawach seksu ;P

Gość JutkAAA
Poza tym uważam, ze w tym wieku mężczyźni wiedzą czego chcą. Mój mąż jest wspaniałym ojcem, mężem, przyjacielem i doskonałym kochankiem :D no ja uwielbiam seks i bardzo czesto się kochamy i moj maz nie ma najmniejszych problemow zeby nadążyć za moim temperamentem :P

Gość Jagna23
No to jeszcze 3-4 latka a problemy się pojawią :D mimo wszystko życzę Ci udanego seksu :D ;) Ciesz się nim puki możesz :)

Gość gość
Mam 46 lat ( może to nie modne ) ale bardzo owłosiony jestem : Co lubię ? Przede wszystkim cenię śmiałość odwagę ,bezpruderyjność ,inicjatywę ,lubię pełny sex ,wszelkie konfiguracje ,uwielbiam tzw miłość francuską w obydwie strony ,uwielbiam doprowadzać kobietę do " szału erotycznego" jestem tzw długodystansowcem. Uwielbiam pieścić by być pieszczonym ,uwielbiam zmieniać rytm stosunku ( wolno płytko ,wolno głęboko ,szybko płytko ,szybko głęboko. Trochę to dziwne ,że kobiety mają takie złe mniemanie o Panach po 40 - my nie mamy kompleksów my właśnie teraz mamy chęć i zapał i siły wystarczy bez obaw - nie jedna po ... nawet może ze zmęczenia nie mieć ochoty na kawę czy papierosa.

Gość gość
Witam,wiem jak to jest bylam z facetem 3 miesiące,ma45 lata,nie powiem zawsze mu stal i nie wiem dlaczego,kochałam go,chcielismy wspólnie dziecko,bylam w ciąży,ale dziecka nie udało się uratować,wtedy ooznajmil mi,że odchodzi,nie wiem do dzisiaj dlaczego tak zrobil i pewnie się nie dowiem,nadal go kocham,ale to nie zmieni nic.

Szukam panny do spędzania romantycznych wieczorów we dwoje :) Potrzebuję miłosnej terapii aby oczyścić ciemne zakamarki mej duszy. Proszę o pomoc :)

Gość gość
jagna! jeszcze byś się zdziwiła oj zdziwiła ! zona mówi że jestem coraz lepszy a młody do wsadzi i wyciągając już się spuszcza ....