Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonononnsssso

NAJSEKSOWNIEJSZY TELEDYSK JAKI WIDZIAŁAM ...

Polecane posty

Gość nonononnsssso
UP

Gość fgfgv
hahahahaha :D cos podejrzewałam ze to bedzie ten teledysk ale nie przypuszczałam ze parodia ;p w koncu ktos zmieszał z gownem tych frajerów i tą frajerską "piosenke" :)

hehe ... ogólnie muzyka mi sie podoba z oryginału ... ale ta parodia teledysku jest dobra ;) ... bo irytuje mnie koleś z padaczką ... i dziewczyna która czochra sie gdzie popadnie ...

Gość dfdfdf
tylko jej czochranie cie zdenerwowało?? ps. i gratuluje gustu muzycznego :>

kazdy słucha to co lubi ... fakt bezsensowny tekst w kawałku ... typu ... "rozejrzałam sie i coś mnie uderzyło" ale rytm mi pasi ... mozesz mnie krytykować ... wisi mi to ... ja na przykład nienawidzę metalu ... czy rocka ... i co z tego nie krytykuje za to ludzi co to słuchają ... mam to gdzies .. to ich sprawa ..

Gość dfdfdf
ok ok ale przy tym łajnie to nawet najgorszy metalowy kwałek z psychodelicznym wokalem nadaje sie do słuchania albo potancowy, to cos to wogole muzyka nie jest tylko jakies lanie konia na blache a tekst gorszy niz załosny

Trzeba przyznać, że parodia udana. Koleś, który nasladuje Dana Banana i jego mimika jest the best. No i te słuchawki z garnków...wymiękłam! :) Piosenkę w oryginale widziałam kilka razy na vivie...teledysk denny, powinien być puszczany po 22. Rytm ujdzie.

Gość to ma wszystko
czego nie powinno miec - załosny tekst, gówniany teledysk i pedalska muzyka ani tanczyc sie nie da ani słuchac az głowa od tego boli, teraz to juz kazdy cieć jak ten cały dan moze pobawic sie w piosenkarza ale całe szczescie siłą rzeczy długo sie nie utrzyma

Gość hahahahahahahah
nie no wyszło im :)