Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie wiem jak to jesttt

Czy 90-60-90 to serio idealne wymiary?

Polecane posty

Już powiedziałam... że Ty masz takie wymiary i wage, nie znaczy to, że ktoś kto ma mniejsze czy podobne jest szkieletorem. Serio kości mi nie wystają i nie wyglądam jak anorektyczka, do tego apetyt mam spory ale za to extra przemiane materii, która pomaga mi utzrymac taką figurę bo jest bardzo szybka. Zresztą, co tu dużo gadać. Wiem jak jest, widzę się w lustrze. Gdyby było coś nie tak to widziałabym ;) jest idealnie. Nie musisz mi wierzyć, nie Tobie mam się podobać ;)

Gość ha hahahahaha no co ty
12345654321 Ładna figura:)

Gość ja ci powiem ze masz wielkie
cyce i dupe....ja mam 167 waze 45, mam w cyckach 80, pas 65 i tyłek 82 i zawsze uwazałam ze mam szerokie biodra to ty maja 90 musisz miec naprawde szeroką dupe...

ja ci powiem ze masz wielkie - uważaj bo zaraz 12345654321 Cię zjedzie od anorektyczek ;)

Gość mylinka
Słuchajcie a gdzie się dokładnie mierzy ten dolny wymiar? Tam gdzie miednica czy niżej, żeby miara obejmowała pupę w największym miejscu?

Gość 12345654321
no to pokazcie swoje zdjecie nienaorektyczki wazace po 45-47 kg na niecale 170 cm chetnie zobacze

Gość ha hahahahaha no co ty
ja ci powiem ze masz wielkie cyce i d**e....ja mam 167 waze 45, mam w cyckach 80, pas 65 i tyłek 82 i zawsze uwazałam ze mam szerokie biodra to ty maja 90 musisz miec naprawde szeroką d**e... 80 w cyckach, 82 biodra? Sorry ale ty nie masz cycek, ani bio0der:)

A co? Zazdrość Cię zżera, że przy takiej wadze można wyglądać jak laska? ;) Tak na marginesie to źle nie wygladasz, ale te boczki troszkę źle się komponują z całą resztą Twojej "idealnej" figury ;) bo Twój brzuszek wygląda na troszke zaniedbany. W dżinsach pewnie troszkę się na bok zlewają. Bez obrazy. Masz szybka przemiane materii? Jak nie, to pewnie na stare lata bedziesz typową grubą babcią, która będzie się na szczuplejszych patrzyć krzywym wzrokiem mówiąc, jakie to one są szkieletory, choć w rzeczywistości one nadal pomimo starszego wieku będą wyglądać jak laski.

Gość 12345654321
ha hahahahaha no co ty to zalezy bo ja np mam w cyckach 82 a dokladnie wygladaja tak (na tamtym zdjecieu nie bylo tak widac) wiec 80 to niekoniecznie musi byc brak cyckow http://img401.imageshack.us/i/obraz252n.jpg/ odrazu pisze biustonosz nie zaden wypychany

"80 to nie koniecznie musi być brak cycków " Tak smao jak waga 47 nie koniecznie musi należec do szkieletora.

Gość 12345654321
ja już nie wiem jak to jesttt do mnie to bylo ?? oj dzirewczyn dziewczyno masz 6 cm wiecje odmenie w biodrach i masz czelnosc twierdzic ze mi sie boczki wylewaja buhehe dobre sobie pozatym wszystkie spodnie na biodrach mi lataja to na udach jest ciasniej moze lepiej sie przyjrzyj mojej figurze a brzuch uwazam za idealny i nie zamierzam nc z nim robic bo i tak w pasie zawsze mam wszystko za duze moj maz twierdzi ze i tak jestem za chuda i powinnam przytyc kilka kg

Gość wrrrgrrr
80/82 w cyckach, to małe cycki:( i na małe na zdjęciu wygladają.

Bo wkurza mnie, że mnie nawet nie widziałaś a uważasz mnie za szkieletora. Że tak Ci się wydaje, że mając 47kg. wygląda się jak szkielet to nie znaczy, że tak jest. Oczywiście, niektórzy tak wyglądają ale to mnie nie dotyczy dlatego wypraszam sobie takie uwagi, tym bardziej że mnie nie widziałaś.

Gość 12345654321
http://img175.imageshack.us/i/obraz006v.jpg/ a tutaj nawet 49 kg na 152 cm w jensach i jakos boczki mi sie nie wylewaja i tutaj moj maz uwaza ze mam idealna figure a nie tamta w stroju kapielowym

wrrrgrrr - tez tak uważam. Ja mam 88, oj te 8 cm robi różnicę ;)

Zdanie Twojego męża jest najważniejsze, bo to jemu masz się podobać a nie nam. Jesteś po dzieciach?

12345654321 Ile ważysz i ile masz wzrostu? wyglądasz na średnią budowę, ani chudzielec, ani gruba.

Gość 12345654321
mam 25 lat a dzieci za kilka lat :) na razie kot i chomik

Gość 12345654321
Bumbumshoko pisalam ale przypomne zdjecie w stroju kapielowym 46 kg na 152 cm zdjecie w jeansach 49 kg biust 65 E ( 68 pod biustem 82-83 biust)

Gość Pryzmator
123..... masz fajne cialo

Gość BIODRA SIE MIERZY
w najszerszym miejscu a nie kretynki w najwęższym !!! Jak jedna pisze że ma w dupie 90 to zaraz inna że niby gruba bo ona to ma 80 i sratata... mozesz mieć wielką dupe w dolnej partii a mierzysz się na górze i hepi cała i już się chwali że taka zgrabna i itp - a zmierz ty się pasztecie porombany tam gdzie trzeba to ci kopara opadnie z przerażenia i zaraz kompleksów dostaniesz

Gość BIODRA SIE MIERZY
to samo cyce... biust się mierzy bez stanika, a nie w push upie z wkładką z silikonu. jakiś pasztet kupi push up na bazarze i zaraz mierzyć się zaczyna.. potem topic " helooouuł laski mam 90 w cyckach ale jestem faana.."

Gość lucyy3330
ja przy 176cm i wadze 62/63 kg nie mam wymiarow 90-60-90, w tali mam chyba z 68 a jestem szczuplutka :O 10cm mniej to musialabym byc szkieletorem

Gość endrrrrjuuuuu
tak kurwa 90-60-90 to idealne wymiary. gwarantuja wam udane zycie milosne, sukcesy w pracy oraz dlugie i mega szczesliwe zycie :-O

Gość nieśmiertelna tabelka...
Śmieszy mnie za każdym razem, jak dziewczyny patrzą, czy według tabelki ze strony dla transwestytów mają idealne wymiary :D Ja jestem kompletnie niewymairowa- 58 w talii, 90 w biodrach i 88 w cyckach, pod cyckami ledwo 63 cm- czyli grube nogi a wyżej cycki na patyku -.-

Gość bfbhdf
osoboscie mam 90 w biodrach w pasie cos 72 i wygladam normalnie :) tu akurat sie podobam sobie, ale gdybym miala 60 w pasie to zapewne bym umarla ze wstydu, mozna moec 90 w pasie, ale trzeba byc szczuplym, ja na to akurat nie narzekam :)

Gość spadajcie spaslaki
ta 49 kg ???? chyba na 120 cm wzrostu