Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropla23a23a

Czy on będzie chciał być z byłą dziewczyną kumpla?

Polecane posty

Niedawno zaczęłam spotykać sie z chłopakiem,ale zerwałam z nim po kilku dniach.dlatego że w tym czasie zrozumiałam jak bardzo zależy mi na kimś innym...dopiero teraz dostrzegłam jak on sie starał.a ja nic...:-( i w tym jest problem że on wiedział że jestem z tamtym facetem,dodam jeszcze że oni są znajomymi.czy mam jeszcze u niego jakąś szansę?

znajomi, a kumple, a przyjaciele to różnica. ja bym w życiu nie chciał być z dziewczyną kumpla, czy przyjaciela.. znajomego, owszem. jest nadzieja Magdo S. W. :)

Słodko gorzki a my już sie znamy;-) to że związałam sie z tym facetem uważam że wieeelką pomyłkę. Ale teraz dostrzegłam tamtego,bo kiedy dowiedział sie o mnie i o ,,moim chłopaku" był taki smutny i zmienił sie w stosunku do mnie tzn.nie podrywał mnie już.a ja zrozumiałam co tak naprawdę czuje. A o ich znajomości wiem tylko tyle że pracują razem i czasami wychodzą razem na piwo.jestem zła na siebie że tak wyszło:-(

albo zaryzykujesz i "wyjaśnisz" sobie sprawy z tym który Cię interesuje, albo będziesz sobie w brodę pluła i żałowała, że nie spróbowałaś. Twój wybór. :)

Chyba Jutro wieczorem będę go widzieć.najchętniej to powiedziałabym mu że zostawiłam tamtego dla niego,ale spróboje inaczej dać mu to do zrozumienia,pamiętam jak kiedyś chciał mnie zaprosić na kawę a ja odmówiłam,dlaczego ja jestem taka ślepa:-(

nie tylko Ty.. taka ludzka natura, aby docenić musimy stracić. życzę powodzenia. ale jak nie wyjdzie, to jestem jeszcze wolny póki co. ;)

To ile ty masz tych dziewczyn?;-) więc zapytam inaczej.jak ci sie układa z twoimi dziewczynami;-)

hehe żart. nie mam dziewczyny. po prostu spotykam się, randkuję czy jak to się tam nazywa. szukam tej która będzie mi najbardziej odpowiadać. :)

I żadna ci nie odpowiada:-) przestan szukać to miłość sama cię znajdzie. Wiem coś o tym:-)

powoli.. nie ma nie wiadomo ile dziewczyn. poznałem kogoś w internecie i kogoś na żywo. na żywo odpowiada mi mniej, ale jest. w internecie odpowiada mi bardziej, ale jej tu nie ma. i prędko raczej się nie poznamy. życie.. ale nie o mnie temat. :)

Gość dupa_bez_kantów
Baby widzą problemy swoimi oczami. Pewnie dla nich to sytuacja niemożliwa do zaakceptowania, żeby chodzić z byłym swojej przyjaciółki.

To może spotkaj sie z ta z internetu.może warto? A do mnie przed chwilą zadzwonił ten chłopak co zostawiłam go.po jego głosie poznałam że chyba płakał...przeprosiłam go że tak wyszło mi też jest teraz trudno.nigdy nie chciałam żeby ktoś przeze mnie cierpiał.chociaż byliśmy ze sobą tylko kilka dni.nie umiałabym być z kimś kogo nie kocham a Ty słodko gorzki?

Gość ale jestes infantylna kropla
"nie umialabym byc z kims kogo nie kocham, a Ty slodko gorzki?" :O:O:O

hmmmmm jeśli nie denerwowałaby mnie ta pani, a seks był fantastyczny.. z czasem to może przerodzić sie w miłość. :) Ty miałaś tego "pierwszego" w głowie, dlatego z tym drugim nie wyszło.