Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUJONHJHJHJHJ

JESTEM NAJWIEKSZYM KUJONEM W SZKOLE

Polecane posty

Gość KUJONHJHJHJHJ

CHODZE DO NAJLEPSZEJ SZKOLY W MIESCIE, WYBIERAM SIE NA PRAWO NA UW I POSTANOWILEM SOBIE, ZE W DNIACH 18-19 MAJA 2010 NIE ZAJRZE DO KSIAZEK. CZUJE SIE CONAJMNIEJ DZIWNIE, PRAWIE JAK MOJ AUTORYTET PAN KACZYNSKI GDY DOSTAL PIERWSZY RAZ DWOJE W LICEUM - http://news.wonderboy.pl/?p=37790

Gość KUJONHJHJHJHJ
NIE WIEM

jesteś kujonem i nie wiesz? uuu czyli coś kręcisz :classic_cool: milky mówisz to z własnego doświadczenia? :P

nie mówię o kujonach, pytam się Ciebie ogólnie :P milky zagrożenia jakieś są ?

z matematyki jeśli zdam inne przedmioty to będe pewnie pisać,jak nie to kibelek :P

na razie poprawiłam fizyke,historie i biologie i angielski to juz jakiś postęp chyba :P z niektórych miałam nieklasyfikacje a nie jedynki jeszcze chemia,ktora probowalam poprawic i sie nie udalo

jesteś w liceum to rozumiem, trudno bardzo:( to powodzenia;) zdasz na pewno :classic_cool:

no jasne :classic_cool: ;) nie no dzięki za wsparcie :P a powiedz jak to z Twoimi ocenami bo też chyba miałaś jakieś kłopoty?

nie tego to mało powiedziane :( gdyby nie ta frekwencja to bym nie miała tylu zagrożeń zresztą...ale ja nie umiem tak wzorowo i punktualnie chodzić do szkoły :(

znaczy się zagrożenia żadnego nie mam(tak, też jestem w szoku) tylko kilka 2 :classic_cool: :P

autor kujon pewnie już sie oburza,że na pewno jestem jakąś chuliganką :D chociaż to prowokacja na stówę

no to masz lajtowo ;) serio,teraz sie zastanawiam,jak kiedyś mogłam sie przejmować,ze mi dwoja może grozić skoro grunt,to zdać rok :P a Tobie radze uważać,bo skoro ja mam tera takie oceny a w gimnazjum nie miałam żadnej dwójki tylko 4 trójki (w dodatku to było gimnazjum z wysokim poziomełe)to jak w przyszłym roku będziesz sobie tak odpuszczać jak ja teraz,to moze być niedobrze...to taka rada od starszej doświadczonej koleżanki :classic_cool:;)

to niebywałe :classic_cool: postaraj sie,postaraj :P PS.Jesteś śliczna ;D zazdroszcze Ci tych usteczek

tak to niebywałe :classic_cool: milky no... milky... nie zawstydzaj mnie :P Ty pewnie o wiele bardziej :)

Gość KUJONHJHJHJHJ
NIE ROZMUMIEM JAK MOZNA MIEC W LICEUM OCENE PONIEZ 3, TYM BARDZIEJ, ZE OBECNIE WYMAGANE JEST OD UCZNIA ABSOLUTNE MINIMUM WIEDZY...

jakbyś mnie zobaczyła zmieniłabyś zdanie :P nie jestem szkaradna,no ale piękna też nie :P

ja za to nie rozumiem jak można źle się czuć nie zaglądając przez dwa dni do książek :D

aha, czyli zajebista :) poka fote :classic_cool: :D nie no jak chcesz ;) opuszczam kafetełe na chwile 🖐️ :) no trzym się i poprawiaj :classic_cool: ja też jeszcze 4 przedmioty musze 😭

nic nie musisz :classic_cool: to tylko dopuszczający :classic_cool: świat wyglądałby o wiele inaczej gdyby każda lasencja która nie jest szkaradna była jednocześnie piękna :D