Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alayah

Czy was też wkurza brak pracy w UK??

Polecane posty

Gość alayah

Witam, od ponad miesiąca szukam pracy i nic... setki meilów, rozmów i lipa, mam dobry angielski, wykształcenie też choć to nie ważne tutaj, myślałam, że będzie łatwiej a tak nie jest, tym bardziej, że nie mam znajomych w mojej miejscowośc do której sie ostatnio przeprowadziłam

Gość ja już nie wiem jak to jesttt
Nie możliwe, tam jest pracy w ciul. Chyba że szukasz nie wiadomo czego.

Gość bkuj;oklp'
ja tez i to rok .w uk bardzo ciezko

Gość alayah
dodam, że oczekuje konstruktywnych odp a nie szczeniackich docinek, wcale nie szukam czegoś specjalnego wręcz przeciwnie

Gość alayah
a gdzie mieszkasz?

Gość pilot gumy balonowej
a gdzie mieszkasz jesli mozna wiedziec?a pytalas w agencjach posrednictwa pracy?

Wejdź na stronę poloniusz.pl jest tam mnóstwo różniastych ogłoszeń, nie wierzę że nie można niczego znaleźć.

Gość alayah
dość mam tych agencji wysyłają po całym mieście raz na 2 dni raz na 1 dzień nic na stałe:( zrobiłam ulotki dotyczace sprzatania i rozniose w pobliskich domach moze tak mi się uda Jestem z Leeds

Gość alayah
byłam na Poloniuszu jeżeli mieszka sie w Londynie to jest mnóstwo ogłoszeń spójrz ile jest z Leeds

Gość tojatojatojatoaj
mysle ze zmyslasz! siedzialam tam 5 lat! niedawno wrocilam....i do tej pory pracy bylo do cholery! Moze jestes w nieodpowiednim miejscu?? Gdzie mieszkasz?? w jakim miescie??

Matko tak dużo jest ofert dla sprzataczek i pokojówek, że szok. Ostatnio odpisała mi jedna kobieta, pisałam do niej kiedyś w sprawie ogłoszenia o pracę pokojówki, ale jednak zrezygnowałam. Ma pracę od zaraz. Nie wierzę, że nie możesz niczego znaleźć :/ nie spotkałam się jeszcze z czymś takim, zeby ktoś nie znalazł pracy w UK. A chyba z 30 znajomych w sumie już tam wyjeżdżało i każdy miał jakąś robote. Czy na zmywaku, czy jako kelner, czy jakas obsługa, czy pokojówka czy w pralni, czy jako kierowca czy coś innego! Masakra.

Gość alayah
Mieszkam w Leeds od marca. Może łatwiej znaleźć prace jak ma się znajomych jak miałam wcześniej:( do marca miałam prace i byłam w wielu miejscach w UK i nie miałam problemu, niestety tutaj jest jakaś lipa

Nie możesz dojeżdżać?

Gość alayah
moje wcześniejsze miejsce zamieszkania jest 320 km:( z tąd

Gość mnie wkurza brak dobrej pracy
w PL :O

To może po prostu znajdź mieszkanie w innej części UK? W Ealing, czy Perivale wynajęcie jedynki kosztuje 60f. na tydzień. W serio dobrych warunkach i w spokojnej okolicy, a pracy tam nie brakuje.

Gość jului
a co to znaczy praca?? dla jednego to bedzie zmywak a dla drugie praca biurowa

Gość alayah
niestety ale od roku byłam już w 6 miejscowośc i to było nawet fajne ale teraz już nie jestem sama mam faceta więc nie jest tak łatwo się spakowac i jechać jak wcześniej. Mój ma prace na kontrakt ale z 1 wypłaty lipa:( Leeds to duża miejscowość a pracy jak na lekarstwo:(

Mój narzeczony wraca 3 czerwca po miesiącu pracowania w UK właśnie. Wiem jak to jest... odległośc robi swoje ;/ nie wiem jak przeżyję kolejne rozstanie, a jedzie tam spowrotem w polowie czerwca, więc się tu nie nasiedzi. Ale jak jesteś w związku z prawdziwego zdarzenia, to przetrwacie to ;) nie możecie pojechać razem?

Gość pilot gumy balonowej
zarejestruj sie w job centre,skoro znasz angielski to predzej znajda ci prace,skoro piszesz,ze mozesz nawet sprzatac to wielkich wymagan nie masz,mogo cie tam skierowac na kursy doszkalajace,prawdopodobn ie dla bezrobotnych sa darmowe.

Gość alayah
własnie też myślałam na temat job center chociaż oni chyba raczej mają tą swoja stronkę z pracą i tam najlepiej szukać a czy rejestrują? hmm jutro pójdę to się dowiem

Gość a co mnie obchodzi czy angole
maja prace czy nie? wchodzi na polskie forum i sie kurwa pyta czy wkurza was brak pracy w UK, skad sie takie ludzie biora to ja nie wiem... hahahahahha

Gość kornelia makuszynska
moge dac ci porade jak mozesz znalezc prace na stale znajdz w okolicy domy opieki(care homes) BUPA, jak juz znajdziesz to dzown do nich czy maja jakies vacancies i jak mowia ze maja to niech ci wysla poczta application form lub sama ich spytaj czy mozesz wpasc i wziac, wypelniasz i zanosisz...nie bedzie to trwalo tygodnia bo wiadomo musza zebrac odpowiednia ilosc zgloszen ale na pewno sie uda, musisz w to wierzyc, potem ewentualnie dzwonia i zapraszaja na rozmowe no i tu musisz sie postarac ale jak masz dobry angielski to bedzie ok:)

Gość alayah
do A CO MNIE TO OBCHODZI. dziecko jak nie wiesz o co chodzi to może lepiej lekcje odrabiaj zamiast siedzieć na necie!!!

Gość alayah
Kornelio dziękuje Ci zaraz będę szukać

Gość gość
No ostatnio rzeczywiscie z praca jest tragedia prawdziwa a jeszcze w styczniu maja przyjechac rumunii coz kraj juz jest zapchany na maksa. Nawet o jakas robote w fabryce jakos robol ciezko.