Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia12345

Czy pasują ten naszyjnik i kolczyki do mojej sukni slubnej ?? Doradzicie ??

Polecane posty

Gość natalia12345

Kupilam sukienke white one 3018 http://www.madonna.pl/en/whiteone.php?s=54.3018 i zastanawiam sie nad kryształkami Swarovskiego do niej ?? http://modna.pl/przedmiot/32843_Migda%C5%82y+Crystal+Komplet+w+z%C5%82ocie Bede miala zloty łancuszek i mysle wlasnie o tej zawieszce (28mm), oczywiscie kolczyki do kompletu. Czy to pasuje ?? Czy do tak delikatnej sukienki powinien byc jakis delikatny wisiorek ?? i kolczyki ?? Czekam na wasze opinie. Krytyke tez przyjmuje ;)

Gość sdf
mysle ze minimum bedzie optymalne. ale zadaj pytanie w temacie pan mlody musznik czy krawat niestylistce, polecam.

Gość po roku znajomosci
suknia jest bardzo ladna, bizuteria jednak jakos mi nie pasuje do kompletu szukaj dalej ps a bez bizuteriii nie mozna?

Gość po roku znajomosci
tak patrze i patrze, bo ta sukienka jest bardzo ladna i szczerze to obeszlabys sie bez bizuteri. masz ta lamowke z kamyczkami ktora jakby jest taka oprawa sama w sobie. jak juz bardzo chcesz to lepiej kup kolczyki i bransoletke, bo jak dasz kolczyki plus naszyjnik to bedzie zdecydowanie za duzo

Gość ja myśle, że takie delikatne k
kolczyki wystarczą. Suknia piekna:-)

Katarzyny zestawienie duzo bardziej mi sie podoba i bardziej pasuje do Twojej sukni. Mysle, ze musisz szukac czegos podobnego do tych zdobien na dekolcie.

Gość ceyda
zdecydowanie tylko kolczyki. chyba, że masz baaaardzo długa szyję- dla zachowania proporcji delikatny łańcuszek

Gość natalia12345
Przeczytalam dziewczyny to co napisalyscie i przyznam Wam w 100% racje :) Skoro sa jakies swiecidelka na ramiaczkach od sukienki, to rzeczywiscie nie ma sensu jeszcze dokładać naszyjnika czy wisiorka jakiegos. Byloby juz tego za duzo (tymbardziej ze charakter sukienki jets bardzo skromny). Kolczyki jednak musza jakies byc, Katarzyna proponuje bardzo ładne :)))) pasowały by do oczka mojego pierscionka zareczynowego :))) Poza tym chcialam sie pochwalic, że mam do sukienki wielon 3.5 metra, wiec mysle, ze i tym dodam uroku :)) Kupilam go w internecie ze strony: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;hiszpanski;welon;manuel;mota;3;5;m,ogloszenie,45238.html Tak wiec nastawiam sie na minimalizm dodatkow :)) Jeszcze raz dziekuje za rady ;)

Gość natalia12345
Rzeczywiscie te sukienki sa do siebie bardzo podobne ;)) Piekna jest Pani sukienka :) Tez ja ogladalam w salonie, niestety nie była na moja kieszen :((

Gość powiem tak....................
Wydaje mi sie ze tak jak napisala poprzedniczka-wystarcza delikatne wkretki,ewentualnie bransoletka w mysl zasady-im mniej tym lepiej.

Natalia - dziekuję :) Kiedy ja wybierałam suknię, Twojej jeszcze w ofercie Madonny nie było, a może bym się zdecydowała na tańszy wariant, zwłaszcza, że wygląda ślicznie i jest w tym samym stylu. Nie o cenę przecież chodzi :)

Gość natalia12345
ogladalam duzo sukienek, ale przymierzalam bardzo malo. Jednak jak ubralam white one 3018 to nie chcialam juz jej zdejmowac. Moze nie uwierzycie, ale naprawde cos takiego mialam ;)) Pierwszy raz mi sie zdarzylo, ze przymierzam sukienke i pasuje mi idealnie :)) Trafia w moj gust, pieknie podkresla talie i jest bardzoooooooo delikatna (ja nie lubie sie wyrozniac ztlumu :)) Cene po chwilowym zastanowieniu rowniez przyjelam do wiadomosci,. Nie planowalam tyle wydac na suknie ale stwierdzilam, ze w koncu to najwazniejszy i jedyny dzien w zyciu wiec warto troiche odzalowac :)))

Gość zoska1
Tez uwazam, ze do tak delikatnej sukenki i juz z ozdobkami na ramiaczkach nie musi byc zadnego wisiorku czy lancuszka. Tymbardziej tak jak pisalas, jeszcze welon wzbogaci duzo :)))))) A swoja droga : piekna sukienka i welon :))) A bukiecik jaki bedziesz miala ???????????????