Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatic69

Ojciec...? O.O

Polecane posty

Jak przekonać go do tego żeby zaczął pozwalać mi chodzić na dyskoteki ( bez alkoholu...i bez wracania o 6 rano)..jakie zadać argumenty?! on stanął w miejscu jak miałam 13 lat i się w ogóle nie rusza do przodu...a ja przeciwnie.. ; /

Gość ja chodzę z babciąą
fajnie masz;)

ale właśnie o to chodzi że ja jakbym poszla to bym poszla to takiej mlodziezowej dyskoteki..tzn sa tam tez starsi ludzie ale wiadomo...ciagle rodzice beda lukac...a ja bym sie krepowala troche np przy tancu z chlopakiem itd..

Gość Ania1694noico
Ja mam 16 lat i nigdy nie bylam na dyskotece, za duzo syfu.

też mam 16. ; ) niekoniecznie...zależy jaka, a jak się jest mądrym to się nic nie stanie myślę...a tym bardziej dyskoteka w której jest multum znajomych...

aż o trzy lata poszłaś do przodu więc nie płacz. Na dyskotekach jest syf, Twój ojciec ma rację, że Cię nie puszcza.

Gość carbon4
ja miałam 19 lat jak pierwszy raz poszłam, ale nie była to jakaś umcy umcy w manieczkach, tylko jakiś tam porządniejszy klub, wcale się nie dziwię twojemu tacie, byłam kiedyś z ciekawości w 'dyskotece' i dziadostwo że brak słów, naprawdę nic ciekawego

poszłam 3 lata do przodu...są pojedyncze jednostki które przekraczają swoją dojrzałością rówieśników..także no..ja się czuję jakbym miała z 19..a do tego uwielbiam się bawić..tak mnie ciągnie, normalnie..czuję się czasem jak w więzieniu xd

Gość jaaaaa2o
to normalne, wiele dziewczyn w twoim wieku czuje sie dojrzalej, za pare lat sama bedziesz sie z siebie smiac (dojrzali nie uzywaja glupich znaczkow typu xd )

Uwierz mi, że nie piszesz jak osoba, która ma 19 lat :) I nie jestem starą zrzędą, która Ci dokucza, bo sama mam 17 :P

Gość popierame
DO NAUKI DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaworzno tak, moja okolica;] polecam Ci katowice, klubowa stolica Polski, poszukaj w internecie co Ci odpowiada (mysmy czesto chodzili do WW ale zamkneli niestety)

Gość jaaaaa2o
a kto nie kojarzy xd z gimolami?

"xd" co jak co...ale to jest mój nawyk ; )...od roku w każdym esemesie..wszędzie ; D może dziwne..śmieszne..niedojrzałe? mam znajomych którzy w wieku 20 lat używają tego oto "xd" i jakoś szczerze to dla mnie to nie ma znaczenia i faktycznie nie oznacza dojrzałości...no może tak wygląda, ale z pewnością się tak nie zachowuje no ; D WW zamkli? ; oo kiedy?! Okolice Twoje..skąd jesteś?

oj chyba się troszkę spóźniłam..do nauki ktoś napisał. Co jak co, ale moje stopnie nie podlegają większej dyskusji ; )

moja dziewczyna ma wlasnie 20 lat i tez czasami uzywa tego xd, zreszta lubie w niej takiego mlodzienczego ducha;] a nie jakies zdania podrzednie zlozone itd.ww zamkneli, jakos w styczniu bylismy ostatni raz, szkoda bo najlepsza zabawa byla.ja z gliwic jestem.a o nauke nie dbaj bo to czego sie w szkolach uczy to glupoty, skup sie na tych przedmiotach z ktorych kasa bedzie

doklADNIE TAK ROBIE XD TZN UCZE SIE TEGO CO WIEM ZE MI SIE PRZYDA..NA MATURZE NP ; )