Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morska_fala

YCD

Polecane posty

Myślicie, ze ten pocałunek Ilony i Aleksa coś znaczyl? Wedlug mnie to nie bylo element choreografii. No i to nie byl zwykly buziak, dosłownie nie mogli się od siebie odkleić. A potem Ilona się popłakala... Ładnie razem wyglądają. A Wy co o tym sądzicie/

akurat koncowki nie widzialam :o ale chyba nie ma jeszcze w necie zadnego video?

jest, ale nie wiem czy jest na nim ten pocałunek... na onecie, są filmiki z tańców zawsze

szczerze to dziwne to było, przecież laska ma chłopaka...poza tym ta Ilona wydaje mi się taką trochę zarozumiałą laską, na początku ją lubiłam ale teraz chyba się zmieniła

mnie sie w ogole nie podoba ani jak tanczy, ani jak mowi, denerwuje mnie jej glos :o

Ja nawet ich lubię, fajnie tańczą, szczególnie Aleksa. Fajnie tańczyl i fajna osobowość sceniczna. Taki oryginalny, tajemniczy. Wszyscy sie chyba tym zdziwili... taki spontan. Ale dziwne - moż etne chłopak to tylko "przykrywka" ? Nie wiedzieli co powiedzieć ;d.

mnie sie ost aleks przestal podobac jakoss jego taniec do mnie "nie przemawial" szkoda i tej co dzisiaj odpadla bo mi sie podobala mam andzieje ze wygra paulina albo tomek

Za Tomkiem i Pauliną nie przepadam. Jestem za Iloną lub Kubą. Zobaczymy kto przejdzie do finalu, ciekawa jestem :)

ja kibicuję Kubie, świetnie tańczy a z dziewczyn Fidze, podoba mi się jej taniec i osobowość

Gość Nie mam faworyta za ciężki wyb
Nom ciekawe co to był za numer Ilona jest kochliwa, tak jest, kiedy ma się powodzenia, bez tego nie byłoby rozterek, uhm Aleks jest świetny, ale musiał odpaść, jednak Tomek i Kuba tanecznie są od niego lepsi Ilona jest fajna i właśnie nie jest zarozumiała, to Leal nie lubiłam, mimo że dziewczyna ładna i świetnie tańczyła, była niestrawna

Gość wzzzzzzzzzzzzzzzz111
Anka odpadla ;/ nie oglądam już tego, beznadziejny program. Wywalić taką dobrą tancerkę?!

Gość szkoda ze anka odpadla
ilony nie trawie, taka zarozumiala i tyle

Gość ycd.....
Ilona z figury mie sie nie podoba...jakas taka meska...zero talii, potezne uda

POMIMO WSZYSTKIEMU.......................PIRÓG JEST MOCNY......BBBUUUHAHHAHAHA

Gość vnm
jak kretyni się całowali...z jęzorem...przegięli :O

Gość pocalunek byl do bani
glupie to bylo

Gość YCD-żaaaaaal!
ten pocałunek to żenada a Ilona dawno powinna odejść z tego programu!

Gość YCD to dobry program
Oglądam ale żal że tylko jeden może wygrać, są dobrzy.

Gość sallyneedshellpp
no ja tez mysle ze to nie byl element choreografii tym bardziej ze ilona byla mega poruszona i choreograf tez jakby nie wiedzial co ten pocalunek tu robi :p mysle ze to byl niezly spontan :D aleks chciał i zrobil

Gość gatitka
a ja tam lubię Ilonę ;D. Fajny byl ten pocałunek na scenie. Na pewno zaskoczyli wszystkich ;D. Fajnie by bylo gdyby byli raezm. :PP To chyba była sciema z tym chlopakiem ilony, zeby Kinga się nie czepiała. Widać, ze coś do siebie czuja. A jeśli to byla naprwdę gra aktorska to powinni dostać Oskara za ten pocalunek, bo naprwdę naturalnie wyszlo ^ -^

Gość poza tym oni przeciez
maja proby generalne i skoro Kinga nic o tym nie wiedziala to raczej nie sadze aby to bylo z gory zaplanowane, poza tym no raczej by sobie jezorow nie wkladali i Ilona by nie plakala ;)

Gość jestem facetem ale Ilona ma
sylwetke kompletnie nie w moim guscie taka atletyczna

Gość morska_ryba
Ano zdolniachy z nich

Gość gumabala
wspolczuje facetowi tej dzifki upokorzyla go na oczach calej polski ;/ masakra. dzifki są wszedzie!!

Jakie to smutne, że tak ogromna część nacji nie ma własnych przeżyć emocjonalnych oraz erotycznych i przeżywa czyjeś - notabene wyreżyserowane. to tak jakbyście zastanawiali się, dokąd Lubiczowie pojadą na wakacje:o

Gość a ja czytalam na oficjalnej
stronie YCD, ze to bylo w planie, ze choerograf tak wymyslil, ale na probie generalnej tego nie dali