Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwy

czy kobiety z wiekszymi piersiami sa bardziej wyzwolone?

Polecane posty

Gość sprawiedliwy

wydaje mi sie ze tak jest. Spotkalem na swojej zdrodze kilka kobiet - jesli chodzi o wielkosc piersi... i zadziwiajace jest to ze te z wiekszymi od "d" w zwyz byly bardziej otwarte, inicjujace,eksperymentujace, z czego moze to wynikac?? czy tez ktos to zauwazyl?? czy moje odkrycie jest totalna bzdura tylko poprostu trafilem na takie indywidualnosci ??

hmmm moze cos w tym jest ;) ja mam duze piersi i jestem taka jak opisales, ale tak serio, to chyba nie od wielkosci miseczki zalezy, tylko od osobowosci. Chyba, ze kobieta nie jest zadowlona z wielkosci swoich piersi, co sprawia, ze nie czuje sie pewna siebie i wtedy moze byc zestresowana.

Gość mańka z wawy
bo duze jest piekne i bardziej na innych ludzi otwarte chyba dobrze trafiles

Gość amelka123456
Nie wystarczająca długośc ? Wejdz na dyskrecja.pl

Gość Tak trafiłeś
Ja mam małe piersi, miseczka B, a jestem dość mocno wyzwolona :) Niewiele jest kobiet, które mają podejście do seksu takie jak ja.

Ja chciałabym tylko dodać, że nie wszystko co D to duże. 60E to są nadal małe piersi. :)

Gość Tak trafiłeś
Dodam więc, że 75B. Dobrze dobrane, z pomocą bra fittera :)

Gość jest nam łatwiej
:D:D:D:D:D:D

Gość marta warta grzechuuuu
co to za brednie ja mam male piersi, a zawsze prowokuje, krece, nece, nie wstydze sie swego ciala i jestem aktywna w lozku

Gość amnezia
ja tez mam 75B i wcale nie uwazam ze sa takie male ...jak dla mnie sa w sam raz....moge wogole nie zakladac biustonosza :P

Zaraz mogłoby wejść 10 następnych i one też będą miały 75B, bo nie znają innego rozmiaru. A przede wszystkim nie znają swojego... :(

Gość prośba aa
glaszczka a moze podam ci swoje wymiary i mi wyliczysz prawidlową rozmiarówkę :)

Gość jest nam łatwiej
o i małe cycki szczekają :D te wasze b to takie pinczery i ratlerki są:D

Gość marta warta grzechuuuu
szczeka to pies debilko ;/

Nie wiem, czy ta wypowiedź jest całkiem normalna czy ironiczna. :) Nie wykluczam, że 75B nie istnieje, ale tak naprawdę niewiele takich biustów jest, ale większość kobiet uważa, że to jest właśnie ich rozmiar. :) Jeśli naprawdę nie znasz swojego rozmiaru, to polecam iść np. na balkonetkę, pooglądać i tam zapytać, bo dostaniesz więcej odpowiedzi i podpowiedzi co gdzie i jak. :)

Gość amnezia
nie wiem czy wejdzie 10 czy 20 osob i tak powie,ja mowie jakie ja mam i jestem pewna ze 75B to moj rozmiar :P

Jeśli dobrze dobrane, to wszystko jest w porządku, ale nie wiem czy wiesz ile kobiet uważa, że ich rozmiar to 75B, a nawet się nie mierzyły. Po prostu patrzą na swoje piersi, wydają im się jakieś małe więc myślą: A - bardzo małe B - małe C - średnie D - duże I biorą te B, bez patrzenia jaki obwód. Zresztą jeśli jesteś uświadomiona, to powinnaś wiedzieć o czym mówię. :)

Gość gs
Jak były grube to po prostu były "głodne" i cieszyły się, że mają z kim "poświrować". Ot cała tajemnica. Zadbane laski nie maja takich wielkich piersi

Gość amnezia
tak masz racje....niektore kobiety kupuja biustonosz na tz "oko" ....ja ma ta pewnosc co do swojego rozmiaru bo mierzylam sie nie raz, nie tylko w celu kupna biustonosza....:) takie skrzywienie zawodowe :P

I zazwyczaj te wybieranie na oko to 75 A, B, C i D. Nieważne, jaki obwód pod... :) Ale co tu się dziwić przy takich sklepach. Cieszę się, że ja się w miarę szybko uświadomiłam :D

Gość sprawiedliwy
no wlasnie, teraz jestem z partnerka ktora ma miseczke A, no male piersi po prostu i raczej jest ograniczona lozkowo, ale uwaza sie za osobe zboczona... raczej to pytanie bylo skierowane do panow... chociaz na tym forum raczej ich malo. Ale w takim razie prosze o Panie o napisanie w postach czy sie zgadzaja z tematem w tytule czy tez nie. Prosta odpowiedz TAK lub NIE. Dziekuje

Gość Tak trafiłeś
NIE :)

Gość kadyks
wyzwolone i śmiałe w seksie są kobiety akceptujące swoje ciało. Małe piersi powodują dość często kompleksy u kobiet, dlatego pewnie częściej mają zahamowania. Też zauważyłem że kobitki z większym biustem są bardziej wyluzowane. Jeszcze jedno - z niewielką nadwagą są absolutnie super. Nie to żeby takie najbardziej mi się podobały, ale te najczęściej nie mają żadnych zahamowań.

Gość indiak
TAK chociaż bardzo szkoda Moja laska ma 75B i nie ma żadnych zahamowań, plaża, sauna czy na codzień bluzeczki bez stanika. Wygląda wtedy zdecydowanie lepiej niż dziewczyny z dużymi ale opadającymi piersiami. Mam też wrażenie że przy dużych piersiach rzadziej (albo krócej) sterczą sutki. A widok piersi ze sterczącymi dumnie do przodu suteczkami, przez bluzkę czy na wierzchu, jest po prostu super. Jakie to miłe wrażenie spotkać znajomą, i w trakcie rozmowy zauważasz jak sutki jej się naprężają. Wyjaśniłem to nawet ze swoją dziewczyną - wcale nie musi to oznaczać podniecenia seksualnego ale zdradza ogólne podekscytowanie i emocje.