Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babaraaa

proszę o pomoc frytki!

Polecane posty

Gość babaraaa

kupiłam w biedronce frytki podsma zone zamrożone, chciałam je upiec w piekarniku, a na nich pisze że piec na oleju...mogę je wrzucić do piekarnika???proszę o pomoc

Gość za granica to ja sie z
nie, bo beda suche i takie łykowate.

Gość babaraa
a jak kupowałam inne to tez były podsmażone tylko można było albo na oleju albo w piekarniku proszę o pomoc

Gość moim zdaniem mozesz
dac je do piekarnika

nosz kurwa. Co ty jeszcze chcesz ?? Pisze Ci, ze beda suche. Na opakowaniu zawsze pisza sposoby przyrzadzania. Kazde frytki sa podsmazane, dziecko, nawet te z Tesco na wage !! zrob w piekarniku, i daj znac - nie moge sie doczekac

Gość babaraa
nie oburzaj się bo ten komu je mam zamiar zrobić jest na lekarskiej diecie beztłuszczowej

Gość 75757575775
ja tam każde wklasadm do piekarnika, w trakcie pieczenie fajnie sie rumienią i wydobywaja z siebie tluszcz. faktycznie sa bardziej suche od tych smazonych na glebokim oleju ale mi to odpowiada.

wiec nie rob, bo podsmazane sa zawsze na oleju

Gość babaraa
jak je wloże do tłuszczu na 15 minut to dopiero bedzie masakra bomba tłuszczowa

Gość 75757575775
:o :o yyyyyyy frytki na diecie beztluszczowej??? :o bez komentarza

Gość babaraa
to się nazywa fanaberia raz na 2 miesiace

skoro to zalecenie lekarza to trzeba je traktowac powaznie - nie mozna fanabeli raz na dwa miesiace. dziecko, jak lubisz suche frytki, wloz je do piekarnika. :) ale i tak to bedzie bomba tluszczowa -bo one JUZ SA PODSMAZANE na oleju :)

Gość babaraa
do tej z d....pą za ghranica dziewczyna pisze a ty jadem siejesz....zobaczymy wywłok...o jakbyćś ty była całe zycie na diecie madralo to bys innaczej o fanaberiach mówiła

Gość lolithaaa
ja robie i tak i tak :) zalezy jakie ci bardziej smakuja, te na oleju sa chrupiace i soczyste (w koncu wchlaniaja olej) te w piekarniku sa chrupkie, ale w srodku bardziej suche :) osobiscie wole te z piekarnika :)

Gość bukaa
Mieszacie 2 rzeczy. Frytki przeznaczone do smażenia w piekarniku, faktycznie są dobre. natomiast te, które maja być smazone wyłącznie w głebokim tłuszczu po wyjęciu z piekarnika są bardzo suche i niedobre w smaku. "Za granicą to ja" usiłuje to autorce wytłumaczyć, ale ona w kółko swoje. Rozumiem, że ktos jest na diecie beztłuszczowej, ale skoro już musi koniecznie jeść frytki, to przynajmniej niech smakują jak frytki a nie jak wysuszone drewno.

FRYTKI NA DIECIE...............NORMALNIE CHYBA ŻARTUJESZ...............PUK PUK......

Gość święte słowa!!!!!!!!!!!!!!!!
kuurwa odezwali sie idioci .......w waszym przypadku najwieksza fanaberia bylo ze wam matka po porodzie lba nie ukrecila!!!!!! autorko, zrob je normalnie w piekarniku, beda OK:) zdrowka dla tego chorowitka,dla ktorego je przyrzadzasz: )

Hej! Miałam te frytki i takie same wątpliwości- do worka wlałam oleju na oko, wymieszałam porządnie i zrobiłam w piekarniku. Nie wysuszyły się, tylko piekły dłużej. Polecam opcje grill, jeśli taką masz. A obraźliwymi wypowiedziami się nie przejmuj. Denerwować się czyjąś głupotą- warto? ;-)

Gość babaraa
dziekuje za niezłosliwe wypowiedzi

Gość gość
da sie zmazyc frytki w piekarniku sam kupywałem w biedronce taki duzy worek 2,5 kg za 10 zł smazy sie normalnie na suchej plaszy piekarnika sie normalnie 15 do 20 minut , jak sie nie jest pewnym to mozna wrzucic troche na próbe

Gość gość
A ja kupuję frytki mrożone i tylko piekę je w piekarniku, nie mam zamiaru ich wrzucać do głębokiego oleju czy w garnku czy we frytkownicy, bo jak widzę po wyjęciu spływający tłuszcz na nich to rzygać mi się chce :o. Nawet nie planuję zakupu frytkownicy bo z niej są dużo bardziej niezdrowe frytki, po drugie zajmuje miejsce w kuchni i po trzecie szkoda kasy. Z piekarnika równie są pyszne i przede wszystkim zdrowsze :). I zazwyczaj piekę je ok. 15-17 minut na 220 st.

Gość karolina88392
Z tego co wiem, to najlepsze frytki są od Aviko. Uważacie tak samo? Szczególnie teraz, kiedy mamy taką apkę jak Aviko Benefits, która upoważnia nas do zbierania punktów, które w odpowiedniej ilości pozwalają na zdobycie punktów. Sprawdźcie sobie sami, bo to korzysta promocja.

Gość gość
Speridalaj żałosna spamerska kvurvo z tą reklamą!!! :O