Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co kupic

ŚLUB!!! Co kupić?

Polecane posty

Gość nie wiem co kupic

Daję pieniądze ale chciałabym do tego dołożyć jeszcze jakiś symboliczny drobiazg - coś innego niż kwiaty czy bombonierki ale w podobnej cenie. Co proponujecie?

Gość kuki123
bomboniera lub maskotka

Np figurkę lub obrazek z aniołkami - podobno przynoszą szczęście nowożeńcom.

Gość po roku znajomosci
kup im shaker do drinkow, drobiazg ktory sie przydaje :) sami pewnie sobie nie kupia

Gość jakis fajny obrazek

Gość DANM, BDCAN,
albo dwie filizanki i z łyzeczkami;) ja bym była zadowolona albo po prostu dobre wino:)

figurki, obrazki i inne durnostojki nie są najlepszym pomysłem... ja bym kupiła jakieś wino, albo coś ze słodkości :)

Gość alfabetagama
moze wino w jakiej ladnej ozdobne skrzyneczce?

Gość
zestaw dwóch fajnych filiżanek na wspolme kawki

Gość dddddddddddddddddddd
ja dostalam 5 lat temu piekna kompozycje jakby to powiedziec, jakby szklany wazon podluzny, w tym cos na ksztalt bukiety, ale sztucznego, niebieskie roze, zielone liscie, wazonik ma jakby" krople wody" piekne, nie tandetne, pewnie niedrogie bylo, stoi do dzis w sypialni i wyglada slicznie, zaden kicz, bo stylowe

Gość dddddddddddddddddddd
acha i to nie niejs duze, wiem ze ktos pomysli ze to durnota, ale powiem wam ze to akurat jest sliczne, bo jestem wybredna a to mi sie podoba, do tego nie mam zadnej innej pamiatki ze slubu z prezentow a tak ten maly drobiazg jest bardzo fajny, wiono sie wypije, itp a takie cos jest na dlugo, pamietam kto mi to dal , i fajnie, pod warunkiem ze nie zalatuje na kicz

kup jakiś drobiazg do kuchni. choćby to miały być dwie fikuśne filiżanki, zawsze to jakaś pamiątka, a w mieszkaniu szkła nigdy za wiele. w myin jest spory wybór gadżetów tego typu, polecam zajrzeć żeby się zorientować w cenach :)

Gość cała w różach
co wy macie z tymi filiżankami? Ja dostałam właśnie na ślub 2 filiżanki w jakieś mazaje i uważam, że to nie był trafiony prezent. Nie pijamy w filiżankach i filiżanki powędrowały do babci bo skorup nie kolekcjonuje. Jeżeli nie jesteś pewna czy młodzi lubią/zachwycają się tego rodzaju szkłem, to nie kupuj. Kup dobre wino :)

Też bym uważała z filiżankami, już kubki są bardziej uniwersalne a można naprawdę ładne kupić. Tak więc kubki, ramka z ich wspólnymi zdjęciami, kwiatek w doniczce, jakiś taki drobiazg, choćby prawdziwe, pachnące mydło czy herbata.