Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka01

testy owulacyjne

Polecane posty

Gość Dorotka01

chciałam się Was podpytać jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. Mam dwie koleżanki które starają się o dziecko i wspierają się testami owulacyjnymi. I mają normalnie - test pokazuje dwie kreseczki, po owulacji juz ich nie ma. A ja mam jakos dziwnie, tak mi się wydaje. Test z drugą kreską zaczyna się pokazywać ok 9 dc i trwa do miesiączki. Robię je codziennie mniej więcej o tej samej porze.. i drugi m-c mam tak samo. Ciągle dwie kreski.

hej:) nie pomogę ci co do testów owulacyjnych bo nigdy ich nie używałam.Mogę ci tylko powiedziec ze ja mialam owulacje w 9 dc bo bylam akurat u gin który mi to powiedzial.ale ty mówisz ze masz tak 2 cykle???trzymam kciuki:)

hej:) nie pomogę ci co do testów owulacyjnych bo nigdy ich nie używałam.Mogę ci tylko powiedziec ze ja mialam owulacje w 9 dc bo bylam akurat u gin który mi to powiedzial.ale ty mówisz ze masz tak 2 cykle???trzymam kciuki:)

kreska owulacyjna zaczyna sie pojawiac jakiś czas przed owulacją, jest blada na poczatku, a w dniu owulacji ma kolor nasycony tak jak kreska testowa. i dopiero to równe wybarwienie świadczy o owulacji. zmiany natężenia koloru sa powiązane ze zmianami stężenia hormonów. wiec jesli u Ciebie wygląda to w ten sposób to moze masz jakies zaburzenia hormonalne?...

Gość Dorotka01
up up podbijam, może ktos jeszcze by się wypowiedział i mi pomógł?? p.s. testy cały czas pozytywne... :(