Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca-pytajaca

URZAD SKARBOWY ILE CZEKALISCIE NA ZWROT PODATKU

Polecane posty

Gość gość
Ja zlożyłam 5 marca, 2 czerwca dostalam sms ,że pit do korekty, korekta wystana ok 8 czerwca i jest 2 sierpnia i konto puste. Troje dzieci, zwrot duży, karta dużej rodziny ale w formie papierowej formularza nie ma gdzie zaznaczyc

Gość kingsin
na przyszłość i w sumie na ten rok polecam rozliczyć się przez program i złożyć internetowo. Ja rozliczam się przez Pitax i zawsze bez korekty, wszystko jest w porządku.

Gość beatagrudziadzka
Dożo zależy od mocy przerobowej urzędu. Czasami w mniejszych miastach szybciej przerobią każde zgłoszenie, a czasami w większym gdzie jest kilka placówek. O rozliczaniu więcej dowiesz się tutaj: http://atpoint.pl/finanse/jak-rozliczac-podatek/

Gość nadal czekam
Złożyłam 19.02 US Białobrzeska i nadal czekam

Gość gość
Urząd skarbowy w Czarnkowie,deklaracja złożona 16 lutego do dzisiaj nie ma pieniędzy, bardzo dobrze po 16 mają muszą wypłacić wręcz z odsetkami bo nie liczę na to że w terminie dostanę, bardzo dobrze,może też po 3 miesiącach przyjdę i niech płacą i płacą wtedy z odsetkami bo już mi się do tej kasy nie spieszy.

Gość Zwrot podatku

Zwrot podatku.

http://rafal93.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=851&idDistributor=253157

Gość Katarzyna

Kto już dostał zwrot z Gliwic? Ja składała 7.02.2019.i cisza niby miało być szybciej a jest dluzej w zeszłym roku dostała po 13 dniach. Masakra