Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

miesiecxzne wypowiedzenie a l4 jak to wygladfa heeelp

Polecane posty

Gość rozaliapachnaca

hej szykuje sie redukcja etatow ;/ mam miesieczne wypowiedzenie-praca na caly etat czas nieokreslony czy powiedzmy jezeli szef mi da wypowiedzenie z dniem 1 czerwca czy moge sobie isc na miesiac na l4? i jak to wyglada pozniej z wyplata?? dziekuje

jak ci da wypowiedzenie to jak mozesz przyniesc mu L4?? hahaha no zachwile sie posikam:D

Gość rozaliapachnaca
nie sikaj bo mnie nie zrozumialas, da mi wypowiedzenie ale mam miesieczne i mieisac musze przychodzic do pracy to jak to zrobic zeby nie przychodzic??

Gość chinota
jeżeli jest redukcja etatów to oni też muszą ci zapłacić odprawę, u nas w firmie chłopak dostał chyba 3 miesięczną pensję. Poszukaj forum prawniczego i prawo pracy.

Gość chinota
w czasie wypowiedzenia tak samo możesz pójść na zwolnienie lekarskie (jeżeli jesteś chora) ale pamiętaj że jeżeli nie jesteś chora to pracodawca może zakwestionować twoje L4 i przysłać komisję która sprawdzi czy naprawdę jesteś chora.

Gość rozaliapachnaca
a wiec ja jestem sama w biurze szefowstwo stwierdzilo ze nie sa w stanie utzrymac anio mnie, tak sie sklada ze choruje na pecherz nerki a zawsze siedzialam w pracy w ciagu ponad 2 lat nigdy nie bylam na l4

Gość rozaliapachnaca
czyli rouzmiem ze moge isc na l4?? robia mi swinstwo nie mam zamairu przychodzic niech sobie sami siedza zarabialam najnizsza krajowa ehhh

Gość rozaliapachnaca
a jak to wyglada potem z wyplata?? 80% ?? wynagrodzenia ja musze tak zrobic bo tu nie wytrzymam

Gość rozaliapachnaca
uup