Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PRAGNE BARTUSIA

ZROBIŁAM TEST 13 DNI po stosunku i wyszedł negatywny :(

Polecane posty

Gość dobra agentka
Ty myslisz ze za pierwszym razem zajdziesz ? Chyba za dwudziestym pierwszym.

Gość koiko
za bardzo pragniesz tego Bartusia...moze sie nie udac..:( wyluzuj i daj sobie czs:)

Smutno mi :( To nie pierwszy cykl starań !!! Mam nadzieję że rzeczywiście to za szybko jeszcze żeby test pokazał 2 kreski

Gość kajjja33
poczekaj do terminu miesiaczki, ja tez mialam negatyw...a teraz juz 6 miesiac ciazy :)

Gość koiko
ale to byl seks w dniach plodnych? mam nadzieje ,ze wiecej niz raz?

ja dopiero w 7 cyklu zobaczyłam dwie kreski, więc czasem trzeba poczekac, powodzenia zyczę :)

Gość A GDZIE MIERZYLAS
musialabys miec bardzo wysoki poziom hormonu zeby wyszedl pozytywny, poza tym sa testy o roznej czulosci, najszybciej wykryje ten z czuloscia 25 , ale nie jest powiedziane ze tez przed @ wyjdzie prawdziwy wynik , czasami wynik pozytywny pojawia sie dopiero kilka dni po terminie

Gość kajjja33
powodzenia moze to juz :) poczekaj jeszcze....a powiem ci ze ja zaszlam jak przestalam wogole o tym myslec i nie spodziewalam sie wogole

Gość saleminka8
13dni po stosunku nei oznacza 13 dni po ew.zapłodnieniu :P owulacja np.mogła być 2 dni później itp,więc tak jakby 11dni itd... ja radzę robić 2 dni po terminie miesiączki i również radzę bete hcg a nie test z apteki,bo nawet jak wyjdzie negatywny to kobiety sie nakręcaja,ze niby za wcześnie itp... :) chociaż daje 100%

Gość koiko
nie mysl tak o tym I moim zdaniem przydaloby sie jeszcze kochac 12 dc,14 dc i 18 ,tak dla pewnosci i zwiekszenia szans..

Gość mika1432
Cześć ! Nie wiem co o tym myśleć...Dziś mija 3 tydzień od dnia w którym powinnam dostać okres...A tu NIC. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Troche boli mnie brzuch i mam bardzo obfitą wydzieline. Jak myślicie co jest grane?

Gość saleminka8
bo 29,99 to troche przegięcie :P a przeterminowanych nie można sprzedawac

mnie też boli brzuch, krzyż i wszystko już po trochu, wydzieline też mam białą i dużo.......i też nic............ale jestem jeszcze przed terminem @ 4 dni więc mam ciągle nadizeję

Gość mika1432
Tak tylko, że mi ostatni okres skończył się 1 kwietnia..:/ Dziewczyny co o tym sądzicie?

Gość mika1432
No w sumie jest to jakieś wyjście...Ale wczoraj i dzisiaj robiłam test ciążowy i oba wyszły negatywnie...

Gość ojojojjjjjjjj
a co jak będzie dziewczynka?? hahahaha a nie bartuś??

No to po takim czasie już powinno wyjść. Widzisz ja próbuje już 3 cykl i chyba nic z tego. :( Potwornie się dziś czuje bo test wyszedł neg, powinnam była jeszcze poczekać do @.....

Gość mika1432
A jest taka opcja, że ten test nie wykrył u mnie ciąży?

Gość mika1432
A czy jest możliwe, że test nie wykrył u mnie ciąży?

Gość mika1432
Chciałam mieć tylko pewność, że test się raczej nie myli.Dzięki za informacje.

Witajcie:) Do: PRAGNE BARTUSIA według mnie to maleńka fasolka jest już w Tobie, myśle tak ponieważ temperaturke masz nie tak niską, a jak w czasie tych kilku dni jeszcze troszke wzrośnie to możesz być pewna na 100%. Wiem o tym z własnego doświadczenia:) pozdrawiam

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX cos w tym jest Ja panicznie balam sie kolejnej ciazy, uwazalam bardzo, raz jeden zaszalelismy ..wystarczylo.. JEsli chodzi o temat..poczekaj do dnia okresu. Ja dwa dni prze dterminem ialam tak slaba kreske ze zauwazylam ja dopiero po 20 miutach, gdy poszlam wyrzucic test..

Gość mika1432
A zapomniałam o czymś powiedzie...jakieś 2 tygodnie temu, może troszke wcześniej zauważyłam lekko czerwony śluz. Owinęłam palec papierem i wsadziłam go żeby zobaczyć co jest grane ;) (troche to dziwnie brzmi) ;-) i okazało się ze w środku dosyć mocno krwawiłam, krew mieszała się z śluzem. Na drugi dzień była to już znikoma ilość. A później już to zanikło.