Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oekerkerkrk

oklamuje mnie :(

Polecane posty

Gość twoj chlopak to duze dziecko
powiedz mu, ze nie dotrzymal slowa i Cie oklamal. absolutnie jest niedopuszczalne zeby w zwiazku byla wazniejsza napalona 'kryptokolezanka' niz wlasna zona!

Gość oekerkerkrk
no dokladnie. ja widze ze go jara ze na niego leci jakas niunia :O moze za dlugo jestesmy razem i potrzebuje wrazen nowych. ciagle mi powtarza ze ja jestem najwazniejsza a to ze rozmawia z innymi kobietami nie oznacza ze mysli o nich, bo podobno ma je gdzies :O ale z drugiej strony ta kolezaneczka :O

Gość zaraz tam
A swoją drogą - niestety pełno jest takich zdzir jak ta koleżaneczka, które wiedzą, że facet jest żonaty, ale "nie dadzą se siana" tylko będą mącić.... Nie mam litości dla takich suk! Utłukłabym jak te gnidy!

Gość zaraz tam
"chuj ci do tego" ------> a ty co, pewnie jesteś jedną z takich koleżaneczek?

Gość twoj chlopak to duze dziecko
jest wazniejsza, bo oklamuje swoja partnerke i na spotkanie ze znajomymi z pracy zabiera nie zone, a napalona pseudokolezanke oklamujac przy okazji zone, ze jej tam nie bedzie i ze ogranicza z nia kontakt. co innego zwykle kolezanki, a co innego napalone kurewki

Gość zaraz tam
A kto mówi o przywiązywaniu do kaloryfera? Powtarzasz już to któryś raz, więc zaczynam przypuszczać, że albo cie w dzieciństwie do niego przywiązywali i masz traumę na tym punkcie, albo teraz się tak zabawiasz. Ciekawe, ilu twoich koleżków ma żony w domu, ale nocują u ciebie, bo masz zawsze dla nich otwarte drzwi (i pewnie nie tylko drzwi...)

Gość gość11111111
chyba wy kur*a jestescie poj****. nie rozumiecie prostych rzeczy, czy wy macie po 16 lat ze kolezanki i koledzy sa wazniejsi niz mówienie prawdy??? no ja pier***!!! jebni*** sie w łeb tepaki. skoro wział ja za zone to chyba wiedzial co robi...

WSZYSCY, KTÓRZY PISZĄ ŻE 'TO WOLNY CZŁOWIEK' , ' NIE MOŻNA GO ZAMKNKĄĆ W KLATCE' TO ALBO KOLESIE, ALBO LASKI, KTORE NIE BYŁY NIGDY W TAKIE SYTUACJI. CIEKAWE, CZY NA TWOIM MIEJSCU TEŻ BY TAK PISAŁY. ZAŁOŻĘ SIE, ZE ZAŁOZYŁYBY TOPIK - MOJ MĄZ CHODZI NA PIWO Z KOLEZANKĄ, MIMO ZE PROSIŁAM ZEBY TEGO NIE ROBIŁ, ALE JA SIE NIE PRZEJMUJE, BO NIE MOZNA NIKOGO ZAMKNĄC W KLATCE'.

NIE JASNIE PANI, NIE ODCHODZ ! JESTES KWINTESENCJA INTELIGENCJI TEGO FORUM ! TYLKO TY MASZ PRAWO OCENIAC I WYDAWAC SWE OSĄDY ! KTOŻ INNY UCZYNI TO POD TWOJĄ NIEOBECNOŚĆ ! ;d

Gość fanka bzdurci
chuj ci do tego ty jako człowiek niezwykle zrównoważony, o jakże cennych dla świata poglądach powinnaś się już zająć swoim życiem i postaraj sie napisać coś bardziej mądrego niż "żal pl" :D

JA JESTEM IDIOTKĄ ? OK, MOZE, ALE.. CO POWIEDZIEC O KIMŚ, KTO POD NIKIEM 'C*** CI DO TEGO' UWŁACZA LUDZIOM, KTORZY NORMALNIE CHCIELI POROZMAWIAC ;d

Gość fanka bzdurci
chuj ci do tego mój robi spotyka się ze swoja pierwsza miloscia ze studiow, nigdy nawet w tych spotkaniahc nie uczestniczylam, spedzaja ze soba caly dzien i sama mu przypominam jak wraca do polski , ze ma zarezerowac dla niej czas i dla znajomych ze studiow tez , ze nie moze przyjezdzac i byc tylko ze mną o kurwa! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość fanka bzdurci
gabrielle wyłącz caps look bo źle sie ciebie czyta :)

Gość fanka bzdurci
chuj ci do tego mylisz pojęcia moja droga, ale nawet nie bede próbować wyprowadzać cie z błędu o najbardziej zajebista kobieto świata ;)

OSMIELE SIĘ WYRAZIC POGLĄD, ZE JESTES FACETEM KTOREMU ŻONA NIE POZWALA WYCHODZIC Z KOLEZANKAMI NA PIWO [ SWOJĄ DROGA COZ ZA IDOTKA, KAZDA ZONA POWINNA SIEDZIEC W DOMU I CZEKAĆ AZ PIJANY MĄZ WROCI OD KOLEZANEK ] A POPRZEZ SWOJE EMOCJONALNE WYPOWIEDZI, PEŁNE LITERÓWEK, CHCESZ WYRAZIC SWOJ BUNT, PONIEWAŻ POSTAWIĆ SIĘ ZONIE NIE JESTES W STANIE ;d

wszystko to co piszesz to Twoje słowa, uważaj co chcesz, ale według mnie nie jest zbyt normalne to, i myslę iz nie jestemw tym poglądzie odosobniona ;D

Gość fanka bzdurci
chuj ci do tego ha ha ha inteligentna jak i wybrany nick:classic_cool:

Gość oekerkerkrk
chuj ci do tego ------> upominasz swojego faceta ze ma zarezerwowac czas dla swojej 1 milosci???? chyba zartujesz moj facet nie utrzymuje kontaktu z eksami i jezeli mialby sie z byla spotykac na drinki stanowczo powiedzialabym nie. uwazam ze kolezanka kolezanka, ale facet to pies na baby i mysle ze powinien wiedziec ze jest mi przykro lub czegos nie akcpetuje znam takie maleznstwo. ona i on nie sa zazdrosni i robia cokolwiek chca. on przy swojej zonie pozwala na siadanie na kolanach obcym babom i sie ztego ciesza :O ja nie akcpetuje czegos takiego a maz moze miec kolezanke w pracy, ale przyjaznie damsko meskie dla mnie nie issnieja wiec jezeli znowu zobacze ze staja sie sobie bliscy (ona ciagle mu sie zwierza taka biedaczka i w ogole ze jest :O) to kaze mu wybierac :O nie bede akcpetowac tego!!!

gdy moj chłopak do mnie przyjedza, pierwsze co mowie, to 'czy na pewno zadna inna dziewczyna, kolezanka, nie miała dzis czasu ? zle sie czuje z tym ze bede z tobą podczas gdy ty mogłbys w tym czasie pic piwo z kolezankami, to takie normalne, nie jestesmy przeciez w więzieniu' ;))

Gość fanka bzdurci
gabrielle jesteś bezbłędna :D:D piąteczka🖐️

Gość oekerkerkrk
Gabrielle Solis.---> dokladnie :) chuj ci do tego ----> myslisz ze twoj nie bzyka na boku? :) naiwna :)

Gość fanka bzdurci
chuj ci do tego nick był poczatkiem wypowiedzi niechce mi sie zmieniac, dobra przywiazujcie sobie facetow dalej do siebie ja ide po piwo na kolejne spotkanie nocne z kumplami , milego narzekania i do zobaczenia na wątku znowu mnie zostawłi _ ok, poszukamy cię wśród autorów na uczuciowym ;)