Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnxxx

problem..

Polecane posty

Gość nnnxxx

wysyłałam list polecony do wloch, bodajze w piatek. w liscie znajdowaly sie tabletki dla siostry wlozone w pudelko od plastrow i jeszcze miedzy gazete.... paczka jeszcze nie dotarla wiec postanowilam zadzwonic na poczte i zapytac czy moga sprawdzic gdzie sie znajduje. babka powiedziala ze poczta w niedziele zostala nadana poczta lotnicza do wloch i opuscila nasz kraj. z tym ze we wloszech nikt nie zanotowal tej przesylki.. czy jest mozliwosc ze jakos ja sprawdzili i nie wysla jej dalej? dodam ze to nie byly zadne narkotyki tylko leki na recepte. jakie moga byc konsekwencje w przypadku zatrzymania tej przesylki??

żadne jesli to nie narkotyki nie masz się co bac większośc krajów ma pozwolenie na przyjmowanie lkarstw

Gość nnnxxx
no absolutnie nie narkotyki , z tym ze leki dostepne tylko na recepte i nawet nie wiem czy nie sa juz wycofane w polsce, bo siostra zostawila swoje opakowanie w domu i prosila zeby jej podeslac..

Gość nnnxxx
orientuje sie ktos moze?

Gość nnnxxx
??

Gość nnnxxx
podbijam

Gość xxxnnn
prosze o odpowiedz

Gość Nor-bert.
uwazaj bo do twoich dzrwi zapukaja smutni panowie w czarnych płaszczach kapeluszach i w okularach i wtedy ciebie zwiną