Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Katie_

OKRES a ŚLUB....

Polecane posty

Gość _Katie_

Hej, mam problem i proszę o Was o rade... Wychodzę za mąż w lipcu niestety w dzień ślubu wypada mi okres(akurat pierwszy i drugi dzień) :/ Pierwszego i drugiego dnia umieram... Nie mam na nic ochoty, wszystko mnie boli, jestem poprostu nie do życia. Do tej pory te dwa pierwsze dni spędzałam w łóżku biorąc wszystkie możliwe tabletki przeciwbólowe... Wiem, że jeśli nie przesunę okresu to szklak trafi najważniejszy dzień w moim życiu :( POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a bierzesz anty? bo mozesz sobie przesunac tabletkami o pare dni

ketonal mocny i na recepte bardziej na stany reumatyczne niz na okres polecam dolormit

ale masz problem :p szkoda Ci nocy poślubnej że nie będziesz mogła ? :p🖐️

UUUU kochana nie zazdroszczę. Ja dostałam okres w dzień ślubu, nie wyszła mi ani fryzura, ani makijaż, na buzi miałam placki a włosy rozwaliły się po trzech godzinach. Poza tym...całe wesele martwiłam się czy na mojej pięknej białej sukni nie ma czerwonej plamy. Okres w dniu ślubu to porażka na całej linii. Do tego ból i skurcze, a uśmiechać się trzeba było. Chyba ze stresu dostałam okres tydzien wcześniej. Powodzenia

Gość ja wam mowie bez opierdalania
Dorosła kobieta a nie ma pojęcia że może tabletkami okres przesunąć... Co za ciemnogród :O

co się martwisz, przynajmniej twój głupi mąż będzie miał pewność, że dziewicą jezdeś hahahahaha

Ehhh szkoda gadać...dlatego autorko pędź do gina niech ci przepisze jakieś piguły.

Gość _Katie_
Nie biorę antykoncepcyjnych... I nie chcę ich zacząć brać... słyszałam o czymś takim jak ORGAMETRIL ale czytałam wiele negatywnych opini na temat tego leku.. Poprostu nie chcę cały czas myśleć czy nie mam czasem jakiejś plamy na białej sukni... Już sama wizja mnie przeraża :(

Gość ja wam mowie bez opierdalania
No to nie bierz tabletek i przestan truć dupe, że nie chcesz mieć okresu. Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko :O Ja dzięki tabletkom nigdy nie muszę się martwić, czy przypadkiem nie dostanę okresu akurat podczas wakacji czy upojnego weekendu.

To jedyne co możesz mieć nadzieję, że Ci się spóźni...lub dostaniesz wcześniej.

Gość _Katie_
Nie chodzi mi o noc poślubną czy coś... Bo mam wyrozumiałego i kochanego narzeczonego :) Tylko w trakcie okresu nie moge "normalnie" funkcjonować... Całą noc udawać, że się dobrze bawię i robić dobrą minę do złej gry gdy w tym czasie mam ochotę jak najszybciej zakończyć impreze to nie za fajne uczucie... :(

Gość kami_20
matko... bierzesz ślub to chyba jesteś już dorosła?? przecież to debil powinien wiedziec że można przesunąć okres... pamietam, ja też przesunełam sobie jak miałam studniówkę i na mature też

Gość _Katie_
wiem, że można przesunąć dlatego piszę!!!!!! A Ty naucz się czytać kami_20 bo mi nie chodzi o to czy można tylko jakimi metodami oprócz tabletek anty!!!!!