Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraimpresja

Szukam osób, które w ciąży trafiły do szpitala w weekend

Polecane posty

i musiały czekać na badanie USG aż do poniedziałku, bo przecież w weekend się tego nie robi, aparat jest zamknięty pod kluczem w przychodni tj w szpitalu Madurowicza w Łodzi. super, szkoda, że cokolwiek się wydarza w sobotę lub w niedzielę najlepiej chorować od poniedziałku do piątku od godz 8-16. monika

Witam. Ja trafiłam w weekend do szpitala gdy jeszcze byłam w ciąży, ale z badaniem USG nie miałam problemu. W szpitalu było dostępne w każdej chwili.

Gość witam2010
Ja też zostałam przyjęta w piątek o 8 rano. To był 38tydz. Pobrali krew, zrobili USG, KTG i jak wróciłam na salę to lekarza już nie było, więc czekałam do poniedziałku :) Z samego rana mnie wypisali:P

To zalezy od szpitala, ja trafiłam na patologię w piątek rano i tego samego dnia mialam USG a w weekend było zamknięte, dopiero w poniedzialek robili tym dziewczynom co trafiły w weekend.

Gość aaaaaa..........
Ja jak rodzilam to akurat trafilam na dlugi weekend dramat!akurat tego dnia bylo zatrzesienie porodow a personelu i lekarzy akurat garstka bo reszta wypoczywala

Gość xcsdvfgbgnn
ja rodzilam w sobote i wszystko bylo ok... ale ja mialam porod wywolywany i wszystko bylo wczesniej zaklepane

Gość ja trafiłam w ostatni weekend
mialam robione USG oczywiście, ale pacjentki ktore były już przyjęte miały robiine od poniedziałku do czwartku

Gość ja trafiłam w ostatni weekend
moim zdaniem to jest szczyt, niech najlepiej zamkną szpital na klucz:\

dzięki dziewczyny, właściwie to ja nie napisałam o sobie ja trafiłam w ostatnią sobotę. Przyjechałam, gdyż byłam w 12tyg ciąży, zrobiono mi zwyczajne badanie ginekologiczne i położono na oddział, ze wskazaniem, że muszę leżeć do poniedziałku i czekać na badanie USG. Przez noc-dzień-noc- czekałam na badanie usg do godz. 11 w poniedziałek, po czym dowiedziałam się, że płód obumarł w 8mym tyg, a mnie poddano rutynowemu leczeniu na podtrzymanie ciąży, które było bez sensu ! i nie byłam jedyna, której usg w sobotę nie zrobiono bo aparat jest w przychodni, zamknięty na klucz i nie było fachowca, który by to badanie zrobił POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM ZE SZPITALA M.MADUROWICZA W łODZI

Gość ja trafiłam do szpitala
w niedzielę rano i miałam normalnie usg i ktg, pobraną krew do badania i mocz...tego wieczoru również przyjechała babka do porodu i miała cesarkę, wszystko normalnie jak w każdy inny dzien..