Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieolaaa

sala na wesele ... niewiem co robić... :/

Polecane posty

Gość takasobieolaaa

slub mam w lipcu i strasznie martwie sie sala ... chcialabym ja sama ładnie udekorowac , nie chce wynajmowac zadnych dekoratorów sal bo u nas kosztuje to 3000 a zadna rewelacja . tylko niewiem jak ją ustroic zebt byla ladna , wesele bedzie w takiej zwyklej sali tzn remiznie wiec mozna sobie wyobrazic ze to nic specjalnego dlatego chce ja jakos upiekrzyc ale niewiem jak , moze ma ktos jakis pomysl ? z gory dziekuje

Gość ja wam mowie bez opierdalania
Hm, pomysłów może być wiele, jest taki- dość nudny, ale Tobie się może przydać- kanał w telewizji jak Wedding TV- tam na pewno mogłabyś podpatrzyć sobie jakiś pomysł :)

Gość takasobieolaaa
ale moze ktos tez mial podobna sale i wie jak mozna sobie ładnie ustroić... a na wedding nie ma nic ciekawego .

Gość ja wam mowie bez opierdalania
wszystko zależy od tego co lubisz- jedni wolą barokowy blichtr i przepych, a inni minimalizm. Ja osobiście lubię taki klimatyczny, nieco romantyczny i tajemniczy wystrój :)

Gość takasobieolaaa
tzn tak myslalam ze wypożyczę pokrowce na krzesła takie białe do tego kupię bordową organze i zawiąże kokardy na tych krzesłach , do tego na srodku obrusów poloze wzdłuż tez tą bordową organze a do tego kupię bordowo - ecru balony i zrobimy takie girlandy gdzie niegdzie ... ale niwiem co zrobić z naszym stołem tzn dla młodych co w takim razie z nim ?