Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominiczkaaa

POMOCY TO JEST WAZNE ! MARTWIE SIE :(

Polecane posty

Gość dominiczkaaa

Mam 15 lat okres pierwszy dostalam 1.5 roku temu. W tym miesiacu nie dostalam i sie obawiam czemu. moze nie mam jeszcze regularnego cyklu hm ?? z chlopakiem moim dochodzi do bliskich kontaktow ale nie uprawiamy sexu. Jedynie oralny. Piersi mnie troche bola od 4 dni.

Gość dominiczkaaa
a czemu tak jest ?

Gość ewakuuja ul.nowohucka..
spokojnie, pewnie masz jeszcze nieregularne... przyjdzie lada dzien, na pewno wszystko jest ok!! mloda jestes, luzu :)

bo masz 15 lat! do 18 r.z moze byc nieregularny.. btw, masz 15 lat, i juz druty ciagniesz?:O matkooo

Gość kicia2444444
mi się do dziś nie unormował ;) 10 lat od 1szego okresu... ;) zresztą młodziutka jesteś jeszcze czas na unormowanie okresu...

Gość kicia2444444
no za młoda na "druty" ;) ale jak chce z siebie robić małą dzi*** to niech robi jej życie zrozumie za kilka lat...

Gość dominiczkaaa
jestem ze swoim chlopakiem juz prawie 2 lata wiec to nie jest tak jak wiekszosc w tym wieku ze lece na impreze a potem za lokal.

... za kilka lat i z pieluchami w rękach że straciła młodość przez swoją zabawę w dorosłą z byle kim

Gość ?no sama nie wime
co jest złego w seksie oralnym, jezeli sa w zwiazku ;|, głupie baby jestescie, albo zycia nie znacie, do seksu oralnego potrzebna jest wyjatkowa więź miedzy partnerami w zwiazku (nie mowie o przygodnym oralu), a wy o ciaganiu druta piszecie, nie zwracaj uwagi na te durne cnotki niewydymki

Gość dominiczkaaa
wlasnie ... pierwszy raz tak sie zblizylismy do siebie niedawno z miesiac temu wiec chyba 2 lata zwiazku to nie malo jest

ja pierwszego loda zrobilam w wieku 19 lat:O

Gość dominiczkaaa
a bylas wczesniej z kims tak dlugo ? watpie wiec nie ma porównania

chodzi mi o to ze jeses jeszcze dzieckiem.. mialam pierwszego chlopaka w wieku 14 lat ale o seksie nawet nie myslelismy... szok..ah ta mlodziez xxi wieku

Gość fgfdhfghgfjjjjjjj
ale tutaj chodzi o to, ze w tak mlodym wieku sie jeszcze nie ma tego czegos z seksu. pelnego rozbudzenia do przezywania rozkoszy... ty sie chcesz tylko pobawic w dorosla. bedziesz starsza to bedziesz zalowala. zobaczysz