Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która to była?

Która z was szukała pomysłu na pokój dziecięcy?

Polecane posty

Gość Która to była?

Jeśli tu jest ta pani to mam dla niej fajny i tani przykład. Praktycznie wszystko może kupić w Ikei. Reszta to kwestia farb i szablonów. http://www.styleroom.se/album/577 🖐️

Gość Taka ja___
Fajne. :) Podobają mi się, szczególnie ta kuchnia jest bardzo fajnie zrobiona, pomysł na regał na książki i pomieszczenie z plastikowymi piłeczkami. ;)

Gość uuuuu podoba mi sie tuuu
jak wyzej fajne ^____^

Gość Al-Quarolinka
ten pierwszy też super, tylko bardziej dla chłopców. podoba mi się pomysł z piłkami plastikowymi i tymi czarnymi wiadrami z ikei na tle pasiastej sciany ;) super i maskotki z buka wymiataja! :P

Gość agisia29
ok tylko gdzie taka kuchnie mozna kupic i za ile bo ja mieszkam w De i jakos w ikei takich nie widzialam?

Gość Al-Quarolinka
ona nie jest do kupienia tylko do zrobienia :P wszystkie elementy są z ikei ..chyba tylko poza szyba imitujaca plyte (wedlug mnie to jest zwykłe szkło z gładkimi krawędziami a pod spodem tkanina czatna i wycięte białe kułka, calosc przyklejona do tej podwieszanej polki) cala reszta poza tosterem i blenderem jest z ikei :D no moze jeszcze tylko ten kran jest z jakiegos taniego obi czy czegos takiego

Gość Al-Quarolinka
kółka

Gość Al-Quarolinka
zlew jest z miski ze stali nierdzewnej tez z ikei, bo sama mam takie w domu :P tylko trzeba wyciac rowne kolko w tej polce zeby ja tam umiescic

Gość Al-Quarolinka
ta plyta grzewcza mogla byc tez namalowana czarna farba od spodu i przyklejona pomalowana strona do wewnatrz

kurcze ze to sie komus podoba te bialo czarne wystroje :/ niby oryginalne ale ja bym nie chcilaa takiego wystroju w zadnym z pokoi mojego domu... a powiedzcie mi z ciekawosci czy to prawda ze etraz jest modnie i trendy mieszkac wysoko??? bo mnie to sie zawsze wydawalo ze im wyzej mieszkanie tym tansze i bardzije do bani, nigdy bym nie chcilaa i nie podobalo by mi sie mieszkanie na np 30pietrze i ogladanie cudzych dachow :/ a ostatnio slyszlaam ze teraz to jest wlasnie trendy :/

Gość Ano myszsza wielu ludziom sie
podoba. :) Mnie na przyklad zajebiscie! Ale ja jestem minimalista wiec wiesz...

Co do wysokości polozenia mieszkania to szczerze: bladego pojecia nie mam. :)

pomysł na kuchnie świetny ale rzeczywiście czarno-biały pokój nie robi :D Ja tam lubię jak jest kolorowo zwłaszcza w pokoju dziecka

Gość ankkkkaaa
dla mnie oki ale dla dziecka pewnie lepszy by byl bardziej kolorowy, dzieciaki lubia kolory....wiadomo jakos gustownie trzeba to zrobic ale mozna bardzie barwnie

Osobiscie kreca mnie male przedwojenne domy parterowe z czerwonej cegly z podworkiem, w w srodku minimalistyczny hi-tech. :P Raczej nie chcialabym mieszkac w apartamentowcu na zadnym z pieter. Ale czrno-biala stylistyka jak najbardziej do mnie przemawia. Lubie to. :)

jakoś nie widzę u siebie tych białych ścian.. ale u mnie w rodzinie dzieci są baaardzo uzdolnione plastycznie, jak znam życie zaraz miałabym piękne, kolorowe cuda na ścianie :D

Gość Która to była?
Bardzo się cieszę, że tylu z was się podoba. :) W pierwszym linku nie ma białych ścian, tylko kolorowe pasiaste. Mnie się podobają. Zresztą kolory zawsze można zmodyfikować. Chodziło mi bardziej o sam pomysł aranżacji, o sprytne tanie rozwiązania. :)

pomysł dla dziewczynek świetny - nasze Chrześnice kochają jedynie kolor różowy, i u nich do szczęścia obowiązkowo musiałyby być ściany różowe, ale taka bialutka kuchnia ładnie by u nich wyglądała, choć troszkę "złagodziłaby" pokoik księżniczek...

Gość wlasnie kupilam majowy
nr miesiecznika majster i jest super pomysl przedstawiony domek pod sufitem z drabinka a pod domkiem kacik malarsko pisarski z biurkiem i krzeslem, slicznie to wyglada i niedrogie w realizacji, polecam ta gazetke bo co mc jest super fajowy pomysl na pokoj dzieciecy, niedawno synowi robilismy scianke wspinaczkowa z regalami obok lozka wlasnei z tej gazety :)