Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna maturzystka

Czy to jest bardzo kiepski wynik z matury ustnej?

Polecane posty

J.polski-11 J.angielski-13

Gość fghfdh
słaby ale nie bardzo

Gość kami_20
taki przeciętny... ale po co sie tym przejmujesz? ustny to egzamin wewnetrzny i na studia nikt go nie bierze pod uwage...

Gość jkfc
no szału nie ma ale zważywszy na to, że ustna i tak nie jes brana pod uwagę przy rekrutacji na studia, to nie ma się załamywać.

Gość skala jest do
20 pkt więc ciesz się, że zdałaś

Maksymalna liczba punktów to 20 Wiem, że wynik z egzaminu ustnego nie jest brany pod uwagę w wyborze studiów, lecz nie tylko to się przecież liczyć. Czasem może być wstyd przed przyznaniem się innym o swoim wyniku

Gość fghfdh
maksymalnie można dostać 20. ja za powiedzenie 1,5 strony a4 i odpowiedź na jedno z kilku pytań komisji tj. uzasadnić wybór lektur dostałem 14 punktów (nigdy polski nie był moją mocną stroną a do tego nawet się specjalnie nie przygotowywałem, nawet omawianych przeze mnie lektur nie znałem) a z angielskiego 20 ale prawie wszyscy u mnie w szkole mają angielski na 90% lub więcej.

Gość skala jest do
wstydem byłoby przyznanie się, że nie zdałaś. Wyszłaś z 10tki i nie jest źle. Wiesz ile osób chciałoby być na twoim miejscu? Bo ustnego też nie zdają.

Gość ej powiedz
Mysle, ze to taki przecietny wynik, ale mysle, ze nie masz sie czym przejmowac,bo jak juz ktos wczesniej wspomnial i tak te wyniki nie sa brane pod uwage przy rekrutacji. Ja bylam pierwszym rocznikiem, ktory zdawal nowa mature. Z polskiego mialam 17 a z angielskiego 13 punktow.

Gość kami_20
ten egzamin wewnętrzny to jakaś nabita... ja sie całe zycie nieuczyłam, a z egzaminów ustnych dostałam 15 i 20 punktów... poprostu miałam farta i tyle:P nie przejmuj sie bo te wyniki nie świadczą zawsze o Twojej wiedzy. Przynajmniej ja tak byłam oceniona... bo nauczycielka mnie lubiła

nie ma roznicy ile mialas z ustnej. to Ci sie nigdzie nie przyda :)