Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojalna

jacy są mężczyźni Byki? :)

Polecane posty

Gość gryczka
O tak, z romantyzmem średnio. Choć zdarza mu się mnie zaskoczyć i pod tym względem. Zdecydowany jest, owszem , ale też drobiazgowy w podejmowaniu decyzji...

Gość polajna
i czasem odpływa, hah, naprawde! siedzi, siedzi i słucha, ale tak naprawde nie :) czesto podchodzi zbyt powaznie nawet do drobiazgów i nie chce odpuszczać podczas sprzeczek :)

Gość gryczka
A mój odpuszcza. Chociaż potrafi się też obrazić, jak go coś mocno dotknie. Na szczęscie łatwo daje się udobruchać;-)

Gość polajna
udobruchać mojego też łatwo. ale czasem jestem zbyt dumna, walcze z tym bardziej od Niego :D

Gość polajna
halo, halo nie wierze, ze tylko my mamy Byków! :D

ja mam byczka od prawie 4 lat ma sporo wad, ale w lozku egoistyczny nie jest napewno powiedzialabym wrecz przeciwnie:) tylko ma male libido:P za male dla mnie:D bardzo pracowity, ale uparty jak osiol hehehehe, serduszko ma bardzo dobre tylko skrywane pod skorupą:P bo on musi pokazac ze jest maczo a rzeczywistosc jest nieco inne bo wbrew pozorom moj byczek lubie byc rozpieszczany:P ja jestem wagą ciezki układ ale ja sie chce to sie da:)

Gość polajna
ja jestem Lwica, wiec tez ciezko :) uparty, ale libido mmm nie ma co narzekac! :D

znam tylko jednego Byka, faaajny facet, uwiodła mnie jego spontanicznośc, 1 raz takiego kogoś poznałam, inteligentny ale też jak ADRI(AN napisał męski, lubiący wypić , a co do sexu to nie wiem , ale suuuuuper całował;D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbb
cholernie zazdrosny moj raczej woli posiedziec i wypic piwko niz wyjsc na jakas wieksza impreze..... niestety w ptrzeciwienstwie do mnie :/ uparty balaganiarz niecierpliwy obrazalski a takze: pracowity opiekunczy wierny lojalny

Gość polajna
czy byki sa uparci, obrażalscy :)

Gość polajna
a dumni? jakie macie odczucia? :)

Gość KrissOla
ja bylam z bykiem..cieplo,domowe ognisko dalam.A on tylko liczyl i przeliczal swoje.Pedant ale tylko u siebie w domu.Mojego juz nie szanowal.Mieszkal 8 miesiecy i nie chcial dokladac sie do oplat.Powiedzial,ze 150zl na oplaty dac mi to woli mieszkac u siebie. Mam 2 corki i jedzenie dzielil na 4 osoby.Twierdzil,ze w przyszlosci jak kupimy wspolne mieszkanie to oplaty dzielimy na 4 osoby czyli moje dzieci tez mialy dokladac sie do oplat.Mial tez dobre strony,brak zalet:)Ublizal..nerwowy..wpadal w zlosc bez powodu,fochy nieustanne,wypominal mi moich partnerow przed nim..masakra.