Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babbuuu

Pomocy. Mąż i moje sms-y do kolegi

Polecane posty

Gość babbuuu

Witam a ja szukam porady moze to nie jest miejsce i czas ale moja rodzina juz nawet nie potrafi mi pomoc . Tobie mogę pogratulować a sama nie potrafie jak narazie znalesc sily aby cos zdecydowac. Może dlatego że to nie jest już moj partner a od 4lat maz i moze ze mamy przesliczna coreczke, ale zyc tak dalej nie potrafię. Otóż dla niego zmieniłam prace ( za mało niby zarabialam ) i w tej nowej pracy ktos próbował mnie poznać ja zamiast od razu odrzucic znajomość odpisywalam na smsy - nic strasznego w nich nie bylo z nikim sie nie spotykalam nie zdradzilam go ale jednak on to odkrył; minelo 1,5roku od tego zdazenia a on ciagle to wypomina ciagle dogaduje. Niby mnie kocha ale nie moze zapomniec wyżywa sie na mnie wyzywa od prawie najgorszych ze zniszczylam tyle lat; ze nie docenialam tego iz mamy dom ;mowi iz jestem zero nic nie potrafie zrobic jesli robie to wszystko zle; doszlo nawet do rekoczynow. Mialam juz probe odejscia ale wrocilam bo prosil obiecywal poprawe ale jej nie ma i ciagle jest tak samo, znowu mam zmienic dla niego prace co ja mam zrobic? przeciez ja nie zrobilam nic aby przekreslac tyle lat a on mnie tak traktuje....przepraszam ze zasmiecam ale niewiem do kogo mam sie zwrocic...

współczuję Ci męża chcesz się wygadać, wyżalić czy szukasz porady?

Gość matołowa
odpisałam Ci w moim temacie ;)