Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kleopatra32

ciekawośc seksualna u dzieci 6 letnich

Polecane posty

jestem wstrząśnięta tym co przed chwilą ujrzałam i usłyszałam.Mój 6 letni syn i jego 9 letnia koleżanka z podwórka oglądali sobie nawzajem narządy wew.(nie wiem czy dotykali je) jestem w szoku,dziewczynnie zakazałam przychodzenia do nas kategorycznego a mały ma kare>Wiem że musze z nim porozmawiać ale nie wiem jak.Co mam mu powiedzieć? ona coś mu mówiła o położeniu się,nie dosłyszałam co dalej,mogę się tylko domyślać o co chodziło mam wstręt i obrzydzenie:(:(

Hehe, moja bratanica przyszla z przedszkola i mowi- A dzis z Weronika ogladalismy siusiaka Igora. Wiecie jaki smieszny :D Norma... co w tym obrazajacego. Pogadaj, nie krzycz, wytlumacz...

Gość l;dfkgdggfdsg
Daj mu się podupczyć :D

Gość nanananna
kleopatra32 gratuluję pewnie nie bawem babcią zostaniesz

Gość l;dfkgdggfdsg
Będziesz zapewne najmłodszą babką :D:D

Gość ja pikolęęęęęęęę
Kleopatra:) zapytaj synowej czy już grała w słoneczko:D nie wiesz że na starej piczy młody chuj się ćwiczy???:p

wyluzuj dzieciaki są siebie ciekawe, W przedszkolu też z chłopakami była umowa, że najpierw oni nam pokaża co mają w portkach a potem my im;) ot zwykła dziecięca ciekawość nikt sie na nikim nie kładł oczywiście, a słoneczko to świeciło tylko na niebie. Incydent był jednorazowy, ciekawość zaspokojona i na tym koniec wrażeń, berek był ciekawszy.Pogadaj, z synkiem ze tak sie nie robi i że te części ciała do pewnego wieku ma się tylko do siusiania, a nie pokazywania koleżankom.

ja pierwszy raz cipke koleżanki widziałem jak mieliśmy po 6 lat. Była taka sylwia co zawsze nam pokazywała jak chieliśmy. najlepsze że chieliśmy żeby pokazywała i sie cieszylismy jak głupki a nikt nie wiedział do czego to sluży :classic_cool:

lilaskaj,dzięki za wpis:) trochę uspokoiłaś mnie wiesz,gdyby to była koleżanka w wieku synka,ale to była starsza o 3 lata dziewczyna nie chcę jej widzieć na oczy,ona w ogóle pochodzi z lekko patologicznej rodziny więc co tu się dziwić a z synkeim już porozmawiałam:)