Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukukupopo

pytanie - bardzo prosze o wypowiedzi

Polecane posty

Gość jukukupopo

pytanie do panow: (a dziewczyny tez sie moga wypowiadac) co bys zrobil gdybys... zaliczyl wpadke ze swoja byla dziewczyna (wlasnie z jej winy/oszustwa, tzw. "lapanka na brzuch") no i dziecko bylo by w drodze, a byl bys zakochany w innej od bardzo dlugiego czasu? do tego Twoj poprzedni zwiazek z dziewczyna nie byl by udany, ona potrafila by sie co chwile obrazac, nie odzywac calymi dniami, szantazowac, ciąć... i specjalnie by doprowadzila do ciazy? i jak wspominalam wyzej, dziewczyny, ktore znalazly sie w takiej sytuacji rowniez moga sie podzielic... doswiadczeniem

Normalny facet powinien w takiej sytuacji zostawić oszustkę, ale oczywiście nie dziecko, i związać się z ukochaną. Nie ma nic gorszego dla dziecka niż niekochający się rodzice:(

Gość jukukupopo
dziekuje za opinie:) ale tu chodzi o dziecko, a dziecko niczemu winne i najlepiej gdyby sprobowali stworzyc udana rodzine, chociaz wczesniej sie nie ukladalo... mi sie wydaje, ze o dobro dziecka trzeba walczyc, nawet w takiej sytuacji, a nie patrzec na kogos, w kim sie jest zakochanym:|

Więc dla dobra dziecka niech się nie łączy dwoje ludzi, którzy się nie kochają. Nic dobrego z tego nie wyniknie:o

Gość jukukupopo
:(( zycie daje po d... :( moze jeszcze ktos sie wypowie?? bardzo bym byla wdzieczna

Gość jukukupopo
...??

Gość jestem takiego samego zdania
jak OBLUBIENICA ... glupota jest wiazac sie ze wzgledu na dziecko ;/

Gość jukukupopo
dziekuje za kolejna wypowiedz. Milo sie to czyta, ale sumienie jakos nie daje spokoju, w koncu to dziecko :( niestety jestem na miejscu tej drugiej dziewczyny i juz w akcie desperacji weszlam tutaj, bo jakos z bliskimi nie chce sie tym dzielic. A chcialabym znac Wasze opinie i jak to w zyciu cos takiego wychodzi...

Gość jukukupopo
Oblubienica dziekuje, ze mi odpisujesz moze, ale jak wiadomo dla dziecka najlepiej jest, gdy ma 2 rodzicow. Wiem, ze zycie to nie bajka i roznie sie uklada i jest to troche chore brac slub z kims tylko z powodu dziecka. Tylko czuje, ze sumienie mnie zagryzie a tez czuje, ze bylo by nam razem idealnie. Po prostu nie spodziewalam sie czegos takiego, a zawsze wolalam unikac zonatych, z dziecmi... bo nie lubie sie wtracac w czyjes zwiazki:| Do tego jestem wierzaca i jakos no... nie wiem :(

Gość jukukupopo
a moze ktos by jeszcze napisal wlasna opinie na ten temat? Nawet, gdy nie mial z taka sytuacja do czynienia... chcialabym poczytac o tym

Gość a powiem cos waznego
oczywiscie ze wiazac sie z powodu dziecka to glupota. I tak predzej czy poźniej ludzie sie rozwodzą i to jest jeszcze gorsze. Wiem co mówie, jestem takim dzieckiem. A z dzieckiem można miec dobry zdrowy kontakt nawet jesli się nie jest w zwiazku z jego matką.

Gość jukukupopo
a powiem cos waznego - to tak jak ja, ale ja nie mialam praktycznie kontaktu z ojcem... a Ty widze, ze mimo, iz rodzice rozwiedzieni to jednak nie jestes tym zbytnio zawiedziony/a, rozumiesz to i masz super stosunki z nimi. Bardzo fajnie takie cos czytac. To takie szczescie w nieszczescie, ale ulozylo sie dobrze:) tez tak mysle. Isc do oltarza i slubowac przed Bogiem milosc i wernosc na dobre i zle poki smierc nie rozlaczy - to juz nie jest zwykla ceremonia, a obietnica. A powiedzcie szczerze, czy ktoras z Was zwiazala by sie z takim chlopakiem na moim miejscu? oczywiscie na spokojnie, wszystko w swoim czasie...

Gość jukukupopo
a powiem cos waznego - to tak jak ja, ale ja nie mialam praktycznie kontaktu z ojcem... a Ty widze, ze mimo, iz rodzice rozwiedzieni to jednak nie jestes tym zbytnio zawiedziony/a, rozumiesz to i masz super stosunki z nimi. Bardzo fajnie takie cos czytac. To takie szczescie w nieszczescie, ale ulozylo sie dobrze:) tez tak mysle. Isc do oltarza i slubowac przed Bogiem milosc i wernosc na dobre i zle poki smierc nie rozlaczy - to juz nie jest zwykla ceremonia, a obietnica. A powiedzcie szczerze, czy ktoras z Was zwiazala by sie z takim chlopakiem na moim miejscu? oczywiscie na spokojnie, wszystko w swoim czasie...

Gość jukukupopo

Gość szał ciał i skarpetki
"zaliczyl wpadke ze swoja byla dziewczyna (wlasnie z jej winy/oszustwa, tzw. "lapanka na brzuch") " Ach, a Ty, biedaku nie miałeś z tym nic wspólnego, Twoja sperma albo przegryzła się przez prezerwatywę, albo w ogóle jej tam nie było i zostałeś wro-bio-ny! Podstępem lub szantażem zmusiła Cię do wzwodu i wytrysku! Za głupotę się płaci :D

Gość jukukupopo