Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5u4euhji4

boje się że on umarł!!!:(

Polecane posty

Gość 5u4euhji4

Jestem chora psychicznie,ale nie umiem sobie z tym poradzić.Spotykałam sięznim 3 miesiace..zdradzał kłamał ubliżał umniejszał zwodził rok czasu "spierdlaj mozesz się zarzygać na śmierć kurwo"itd... Koncze studia,pracuje jako doradca w banku.na pozór normalna zdrowa wchodząca w dorosłe życie dziewczyna.Nikt nawet nie wie jaką mam zrytą psyche....Od dwóch lat codziennie sprawdzam czy daje znak życia w internecie.Ostatnio od 6 dniu nie loguje sie do portalu gier ani na alegro:(bardzo dawno tak nie było...Od dni nie moge jesc ani spać...albo gdzieś wyjechał albo coś mu sie stało:(:(:(

Gość to prowokacja prawda
????????:O:O:O:O:O

Gość 5u4euhji4
niestetety to nie prowokacja:O

Gość ja powiem tak .....
no to Ci powiem że nieźle jesteś walnięta ...sorry ale nic innego mi na myśl nie przychodzi dziewczyno zacznij żyć swoim życiem a nie od 2 lat śledzisz faceta po necie który na dodatek traktował Cię jak szmatę i w jakim celu to robisz hmmmm ?

Gość 5u4euhji4
w tym czasie miałąm juz 4 facetów teraz kolejnego zadnego z nich nie umiem pokochać!:Onie jestem jakąs desperatką ani frustratką c uczepiła sie pierwszego lepszego ja w swim zyciu tylko jego kochałam pierwsze dwa tygodnie było wspaniale:(nie moge zniesc mysli ze mnie nienawidzi ze nigdy nie porozmawiamy normalnie

Gość nie ejstes sama
nie ejstes sama ja tak robię od 3 lat tylko że to mój były z którym byłam cztery lata i nigdy mnie nie skrzywdził

Gość 5u4euhji4
no to Ciebie mozna usprawiedliwić mnie niestetety nie:(

Gość nie martw sie
wszystkie tak macie w sumie