Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak 1500 zł

Nie chcę mieć dziewczyny, bo zarabiam za mało i wstydzę się tego

Polecane posty

Nie masz jeszcze tak źle. Jesli mieszkasz w niewielkim mieście to są to normalne zarobki.

Gość no i co z tego ze
moj maz w dniu slubu zarabial 1000 ( 5 lat temu) teraz zarabia 3000, ale co z tego, gdyby zarabial 1000 tez bym go kochala ! trudno nie kazdy jest bogaty, nie mysl tak, i mimo ze tak wyglada kobiety nie wszystkie leca na kase, 1.500 to nie jest zle:)

Gość Chłopak 1500 zł
Uważam, że mając 1500 zł miesięcznie nie byłbym dla kobiety żadnym oparciem i zabezpieczeniem. Facet ma być w związku mężczyzną i godnie zarabiać na chleb

Gość kobiety nie lubia biedakow

Gość kimeca
mam koleżankę, której facet zarabia 1500-2 tys. na miesiąc i nazywa go pasożytem

Gość ciekawe ile sama zarabia

Gość kobiety kochaja bogaczy

Gość kinia8585
zyjemy w takich czasach, ze kobiety tez potrafia na siebie zarobic i sie utrzymac, cieszylabym sie gdyby facet zarabiał, ale nie oczekiwalabym od niego kokosów, sama na siebie zarabiam i spelniam swoje zachcianki, dzis zeby wzbudzac szacunek u kobiety nie wyatrczy gruby portfel, ( no chyba ze tylko tych pustych panienek, ktore szukaja tyyyylko kasy)

Gość Ekwador
W McDonalsie wiecej zarabiaja.

Gość facet bez kasy to nie facet

Gość to jestes cienki bo ja
wogole nie pracuje i mialem juz kilka lasek:D

Gość i nie bylo ci wstyd
?

Gość bleblebla-facet
Po co kobiecie nieudacznik taki jak ja, jak może mieć mężczyznę zaradnego, który umie przynosić pieniądze do domu? Po co facetowi nieudaczniczka ? a tak poważnie to kobieta musi być naprawdę zajebista pod każdym względem żeby na nią poleciał przystojny z kasą ( ja jestem tylko przystojny, ale może kiedyś będę miał kasę) :classic_cool:

Gość bleblebla-facet
każdy facet wie że kobiety bardzo patrzą na pieniądze, chyba dlatego że wiedzą że same za dużo nie zarobią to szukają faceta z kasą domem, furą. Tylko wprowadzą się na gotowe.

widać za jakimi sie oglądasz. ja jak poznałam swojego to gołodupiec był i nie widziałam w tym problemu... (samam bogata nie byłam) jak chcesz panne co patrzy za kasą to gratuluje porządne dziewczyny nie myślą przez pryzmat forsy

a i chciałam dodac ze mój Miso ma teraz bardzo dobrze prosperującą firme a ja sama jestem w trakcie zakładania własnej za własne środki. I nikt mi nie pomagał. Od ukochanego nic oprucz jesgo samego nigdy nie chciałam i nie oczekiwałam