Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaa123

chciałam oddac szpik ale chyba nie chca ode mnie.. gdzie sie zglosic?

Polecane posty

Gość malutkaaaaa123

hej a wiec w lutym wysłałam 2 smsy i do tych samych fundacji maile z checia zapisania sie do banku dawców na stronie pisze ze oddzwaniaja i mowia gdzie sie trzeba zgłosić - ale jest koniec maja i zadnego odzewu... tyle jest akcji ze mało chce oddawac, ze brakuje.... a jak sie juz zgłaszam to zero oddzewu... no o co kaman?

Gość sdbnghsn w
idz do stacji oddawania spziku - w kazdym wiekszym miescie jest. pobieraja probke krwi i tyle, jesli bedzie zgodna z probka kogos kto potzrebuje szpiku wtedy dzwonia i zaparaszaja na oddawanie szpiku

Gość malutkaaaaa123
tak ja wiem jak to działa bo duzo czytałam o tym a ze mieszkam w mniejszym miescie to tu nie ma stacji takowej... i po prostu liczyłam ze, jak jest napisane na stronie, sami zadzwonia i mi powiedza gdzie mam jechac, kiedy sie zglosic czy cos.....

Gość malutkaaaaa123
Kandydatów na DAWCÓW mieszkających poza Warszawą prosimy o SMS na nr 602 732 152 o treści: DAWCA , imię i nazwisko, miasto i województwo. o własnie na takie odpowiadałam

Gość malutkaaaaa123
najbliżej mi do krakowa, jestem z brzeska

Na necie jest napisane, że "Na ul. Rzeźniczej wciąż można zapisać się na przebadanie antygenów układu HLA. Osoby, które chcą oddać szpik kostny będą musiały wypełnić odpowiednie formularze i oddać próbki krwi do badania." tu masz stronę interntową centrum krwiodawstwa, tam co prawda jest jakaś zakładka o oddawaniu szpiku, ale nic nie ma tam napisane, najprosćiej będzie jak zadzwonisz i wtedy już na pewno wszystko Ci powiedzą. :) http://rckik.krakow.pl/

Gość malutkaaaaa123
dzieki zadzwonie jutro :)