Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasasasas

czy mało dzis zjadlam?

Polecane posty

Gość asasasasasas

malutko ryzu z warzywami., Chipsy średnią paczke paprykowych , 1 grześka , 2 kanapki z serkiem. Jestem w 6miesiacu ciazy...

Gość asasasasasas
czemu odradzasz chipsy ?? Ja uwielbiam je :( Tak ale duzo przytyłam w tej ciazy juz :( juz mi sie boki robia gruba dupa i z kazdym slodkim mam wyrzuty sumienia:( Teraz mam ochote na lody ktore leza w zamrazalce:(

no np dlatego ze zapychaja zyły i wogle sa niezdrowe ja tez uwielbiam mnóstwo rzeczy a nie jem a chipsy dla cięzarnej to raczej nie jest zdrowe jedzenie ile wazy dziecko?skoro tak mało jesz?

Przejmować się narastającymi kilogramami w ciąży - bezcenne! Odchudzaj się dalej, powodzenia🖐️

Gość asasasasasas
nie odchudzam sie!! do dzis jadlam na co mialam ochote non stop cos jadłam.. dzidzi wazy juz 1kg i jestem w 6,5miesiacu ciazy wiec jest dobrze wszystko!

Masz jeść i koniec. Karmisz teraz dwoje, więc malutko ryżu z warzywami mnie nie przekonuje. A gdzie mięso? Soki? Owoce?

Gość asasasasasas
SOKI i owoce to jem ciagle arbuzy winogrona to kocham tez jesc! dzis podalam co zjadlam... ale moja kolezanka w ciazy przytyla 20kg i lekarz powiedzial ze to za duzo ze za duzo nie dobrze przytyc! wiec dlatego sie przejmuej

jesli nie jestes glodna to ok nie masz sie opychac ja cała ciąze jadłam makaron i mmakaron

Gość asasasasasas
wlasnie nie jestem glodna wcale a mam ochote na duzo rzeczy zjesc.. dziwne.. teraz wlasnie siegnelam po te lody :(