Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybam szalona

ZARAZ WYRWĘ WŁOSY SPOD PACH DEPILATOREM

Polecane posty

Gość chybam szalona

mam ciarki :O

Gość chybam szalona
ale to golenie mnie dobija, potem przez 3 dni jestem pocięta, a jak się zagoi to znów muszę goić. Tak to będzie się goić przez tydzień, ale tydzień będzie gładko.

Gość masakrowalnia
to jak ty sie golisz ze potem jestes pocieta? żyletką? :)

Oblubienica a ty używasz pasty cukrowej? Ostatnio sobie sama zrobiłam ale mam kłopot bo nie chca sie dać wyrwać :o

Właśnie nie używam, mam w lodówce, czeka na lepsze czasy:) Ale wiele dobrego o niej słyszałam.

Gość czegoś nie rozumiem...
jak depilator może poharatać skórę? Używam od 6 lat i jeszcze nic mi nie poharatał :P

Hmm... Strasznie pracochłonne i upierdliwe zajęcie takie cukrowanie :p mam nadzieję ze to tylko kwestia wprawy. Szkoda że jestem tak felerna że po 1,5 tygodnia już zaczynają odrastać :( Narazie musze poczytać cos o wrastających włoskach bo mnie szlag trafi chyba tak mi nogi wysypało :o

Gość A ja gole depilatorem :)
Nie dałabym radu maszynką, musiałabym rano i wieczór. Mam bardzo gęste grube włosy i mnóstwo ichhhhhhhhhhhhhhhhh. Jak nie mam gładko, tylko choć mini mini mini odrostki to zaraz się mocno pocę. Mam depilator ze ściąganą głowicą, myję ją pod gorącą wodą i golę :P Bolało za pierwszym drugim razem. Teraz jest ok, Tylko czasem problem wrastających włosów pod skórą ;/ Ale tak to luz :]

Gość chybam szalona
Ok... pierwsza z głowy... Jeśli istnieje piekło to myslę że tak wyglądają męki piekielne. Jak to bolało :O Troche to zmroziłam, lodem, ale itak bolało jak cholera :o Wiesz co, ja goliłam tyle lat że mam te włoski serio grube i potężne. Próbowałam raz wyrwać woskiem, ale chwycił może 2, 3. nieeee :P nie wiem, zawsze sobie jakoś pozdzieram. Używam adidasa i zaraz po goleniu jak go zaplikuję na te podrażnienia to jest cały dzień bólu. Ide przymierzać się do drugiej :O

A ja gole depilatorem :) a skoro ty masz takie geste i grube to na ile ci taka depilacja wystarczy? Mam koleżankę którą ogoli nogi ma tydzien gładkie :o to jakieś popierdzielone jest :o

Gość wtrace 3 grosze
polecam laserowa depilacje. Jestem po 3 zabiegach na pachy i juz mam wiekszosc wloskow z glowy. NA ZAWSZE .

Ja mam siostre - ciemny blond, goli włosy raz na ruski rok ;/ I nawet jak zarośnie to nie widać i to samo się pach tyczy...Ja ciemna brunetka i kurde nogi jeśli maszynką to raz na dzień bądź dwa razy, bo zaraz odrastają...Depilatorem na kilka dni, też jakoś super nie jest, ale lepsze to niż te durna maszynki (na dodatek musze te dużo droższe kupować bo te tańsze to po połowie nogi są tępe ....)

w sumie owłosienie można usnąć i trwale za darmo bo jest sposób ale trzeba uważać

Gość chybam szalona
wyrwałam :O Powinni tak karać przestępców :O Jak się cieszę że mam to z głowy!!! :O

Gość polecam tę metodę
też mam grube, czarne włosiska - pierwszy raz woskiem to była krwawa masakra, dziś - czasem zapominam, że wypadałoby jednak czasem coś tam wyrwać :) gdyby tak samo łatwo szło z nogami...

Gość chybam szalona
brunet, wosk by mi nie chwycił. Raz próbowałam, tylko mi porwał naskórek. Jaki sposób?

Gość normalnie jesteś odważna
też bym chętnie pod pachami wyrwała, ale się na to nie zdobędę na pewno

CUD TUSKA Przez ponad dwa lata zajmował się słupkami sądażowymi, atakowaniem Prezydenta, sztuczkami pijarowskimi , rozsprzedawaniem majątku narodowego mi. stoczni i nadstawianiem pleców przez Pana Premiera Tuska do poklepywanie pzez obcych polityków. W Kraju gospodarka zaniedbana, ogromny deficyt, galopujące bezrobocie, służba zdrowia w rozsypce. Czy trzeba jeszcze więcej ?

brunet a co to ma do pach ? ;>

Gość chybam szalona
oooooooookeeeeeeej..... czyli te włosy pod pachami to też wina tuska??? :D:D:D Boli mnie teraz trochę po tym wyrwaniu, mam nadzieję że jakoś szybko to przejdzie.

Przejdzie szybko :P

Gość chybam szalona
mam nadzieję :D Chodzę jak wieszak. A ty - jak widać interesuje bo jakby nie było kliknęłaś :classic_cool: