Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaizagubiona

jak zareagowałbys, gdybys dowiedzial sie, ze Twoja kobieta ma bulimie?

Polecane posty

Gość malaizagubiona

od kilku lat mam bulimie. nie umiem sobie z tym poradzic.... wiem, ze musze z kims o tym porozmawiac- zeby mi pomogl...chcialabym o wszystkim powiedziec swojemu chlopakowi, ale boje sie jego reakcji... :(

w takich chorobach wsparcie jest potrzebne , moze razem pojdziecie na terapie. On Ci przeciez nie pomoze...

Gość emigretka
da radę jak porządny, mój zaakceptował dużo powazniejsza chorobę fizyczną :)

Gość malaizagubiona
kurcze wiem, ze musze z komus tym powiedziec bo jest coraz gorzej... nie mam takiej przyjaciolki z ktora moglabym porozmawiac...nowe miasto, nowe znajomosci i tak to bywa ;/ niewiem jednak czy on jest odpowiednia osoba.... boje sie, ze nabierze jakiegos obrzydzenia do mnie :(

moja kolezanka tez miala, ale poszlysmy wspolnie do odpowiednich poradni i sie wyleczyla :)

Gość malaizagubiona
u mnie zaczelo sie to wszystko jakies 5 lat temu, pozniej 3 lata byly ok, ale od roku znowu wrocil ten koszmar ;/ on nie ma o niczym pojecia... mieszkam sama wiec "okazji" mam duzo do tego... on czesto u mnie bywa- i wiadome ze wtedy wszystko jest ok, natomiast gdy tylko wyjdzie...;((( wstydze sie strasznie tego i sama niewiem jak zaczac te rozmowe- boje sie odrzucenia, ale z drugiej strony wiem ze tak dluzej byc nie moze, bo sie wykoncze....

Gość malaizagubiona
a czy nie sadzicie, ze on moglby sie (tak jakby) wystraszyc...??

Gość malaizagubiona
moze miala ktoras z was pdobna sytuacje....?

Gość et4r
myślę ze osobą która by ci pomogła przez to przejśc jest psycholog i to do niej powinnaś iść w pierwszej kolejności, pogadać, wyżalić sie skoro nie masz przyjaciółek. jak sama piszesz jestes w nowym miejscu wiec nikt cie nie zna i nie masz sie czego obawiac ani wstydzić. chłopakowi oczywiście możesz powiedzieć jeśli jestescie już długo razem i sądzisz że ci pomoże. może to też wynika z faktu że boisz sie czy bedziesz mu sie podobać. porozmawiaj z nim