Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić z rodzicami???

Mąż domaga się bym oddała swoich rodziców do domu opieki:(

Polecane posty

Ja nie chce tego robic:( ale odkad rodzice mieszkaja z nami to mój mąż i dzieci mają do mnie o wszystko pretensje.:( Rodzice mi ciągle wypominają że wychodząc za swojego męża:O i rodząc mu dzieci:O zmarnowałam sobie życie.:( Rodzice wprowadzili się do naszego domu a mieszkanie rodziców wynajełam:O. Mąż, syn i córka domagają się jednego!!! Bym oddała swoich rodziców albo do domu opieku, albo opiekowała się nimi w ich starym mieszkaniu.:(

Gość major adhd
zrób jak sama uwarzasz i nie sugeruj sie tym ćwokiem

Twoj maz to kutas a ty jestes szmata. Ja sie swoja matka opiekowalam sie do momentu kiedy probowalam ja spalic wraz z Lauren.

Gość fanka bzdurci
sheila :D cze nawiedzona kobieto 🖐️ :)

Gość ttrrr
niech wrócą do siebie weź opiekę na godzinę, dwie z pomocy społecznej a sama czasem wpadnij

To zapytaj sie dzieci czy Ciebie tez by oddali? A mężowi powiec ze jest niepoważny.. !!

Gość fanka bzdurci
"powiec" :O

Gość sdbnghsn w
a w jakim stanie sa rodzice?

Tylko rodzice cały czas urządzają awantury.:( Wyzywają mojego męża,dzieci.:( Moja matka zwyzywała moją córke od dziwek.:O Naprawde nie dziwie się swojemu mężowi że ma dość moich rodziców:( Tym bardziej że oprócz moich dorosłych dzieci, mieszkają z nami małe wnuki.

Gość to neich wroca do starego domu
i wynajmij im opiekunkę. zakladam, ze obydwoje maja emerytury wiec moga cos do tego dolozyc. skoro ciagle maja pretensje do twojego meza i nie tylko on ale i dzieci źle zoszą ich obecnosc to chyba chyba idealni nie sa.

Gość fanka bzdurci
takim razie wróćcie do starego układu, bo rodzice przeginaja :O

Gość bez PseŁdoNimKaaa
Pamiętaj ze mężów to ty mozesz miec od hu***a i jeszcze trochę a rodziców mamy tylko jednych. Potrafiłabys zyc z tą świadomością? Czy twój mąż swoich rodziców tez by tak oddał? Pamiętaj szanuj ojca swego i matkę swoją!!!! Oni dali Ci zycie a ty daj im spokojną starość i nie w domu starców chyba ze na własne życzenie tam pójdą

Gość major adhd
skoro wyzywa twoja corke od dziwek to widac nie daleko pada jabłko od jabłoni

Gość jesli faktycznie sie tak
zachowują to nei mialabym skrupulów! kto jest dla ciebie wazniejszy - twoja rodzina (mąż i dzieci) czy rodzice, ktorzy sie tak odnoszą do nich? uwazaj - bo jesli sytuacja bedzie sie zaostrzac to zostaniesz z rodzicami ale mozesz stracic swoja rodzinę!

Rodzice są w bardzo ciężkim stanie:( Matka jeździ na wózku, ojciec z ciężkim wysiłkiem zrobi kilka kroków. Myślałam o tym żeby oni znów zamieszkali u siebie i o wynajęciu opiekunki do nich. Jednak nie potrafi tego zrobić, a mąż i dzieci mnie naciskają.

Gość jak mozesz pozwalac na to
by obrazali twojego męża i dzieci?! :O

Gość bez PseŁdoNimKaaa
Aha to niech się twoje dorosłe dzieci wyprowadzą Czemu ich nie eksmitujesz? Czemu nie poszli na dziadków mieszkanie??? Jezeli to jest Twój dom masz prawo miec pod swoim dachem kogo chcesz a jak się dzieciom nie podoba niech idą na swoje!!! Zobacz jakie masz bezduszne istoty....jeszcze trochę i Ciebie oddadzą bez jąknięcia do domu starców

Gość w takiej sytuacji nie dziwie
im sie za to dziwie sie tobie, ze pozwalasz na takie zachowanie! to ze sa starymi, schorowanymi ludźmi nie upowaznia ich do tego by tak wrednie sie zachowywali!

Gość do bez pseudonimka
a ty sie dobrze czujesz? pewnei z ciebie kolejna mamincoreczka😴

Gość bez PseŁdoNimKaaa
A może rodzice potrzebują jakichś leków,które zachamowały by ich agresywność,porozmawiaj z lekarzem moze cos ci poradzi

Gość chyba potrzebują
psychiatry:O

Tak , wiem powinnam szanować swoich rodziców i ich szanuje.:O Ale oni wyrządzają mojemu mężowi i dzieciom, już dorosłym wiele przykrości. Na każdym kroku ubliżą albo mojemu synowi, albo córce, albo mężowi, jeszcze mają pretensje że dzieci moich dzieci mieszkają z nami. Rodzice zapomnieli jeszcze o tym że mieszkają w domu mojego męża.

Gość uwazaj bo zniszczą
twoja rodzinę! kochajacy rodzice sie tak nie zachowują! widocznie jestes od nich psychicznie uzalezniona.

Gość czytam twoje kolejne
wypowiedzi i to musi byc prowokacja! :O :o :O

Gość bez PseŁdoNimKaaa
nie jestem mami córeczką tylko pracowałam z osobami starszymi i wiem jak wygląda dom starców. Jak przychodzi rodzina to każą się biednym staruszkom uśmiechć i opowiadac jak tu jest cacy a jak zapada zmrok to zaczyna się horror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tego chcesz dla rodziców??? Nie martw się jezeli są sprawni umysłowo to w domu starców dostaną ogłupiacza i przestaną byc wygadani i normalni.....będziesz widziała ich powolne umieranie,otępienie

Gość też ci radzę uważaj na siebie
bo wkrótce zaczniesz przeszkadzać twoim dzieciom i też cię wywiozą do domu starców :P źle ich wychowałaś :P a rodzicami się opiekuj, pokaż im, że ich kochasz, to oni też będą inni

Gość megamenturbo
Sama też będziesz kiedys stara, ciekawe co zrobią twoje dzieci jak ich dzieci zechcą cie oddać do domu starców. Zapewne wezmą przykład z mamy.

Gość bez PseŁdoNimKaaa
a moze załatw im całodobową opiekunkę Dziewczyny z rosji czy rumunii pracują juz nawet za 1500 złotych

Gość czy to oznacza ze ma
pozwolic na takie traktowanie swojej rodziny?! jasne - jej rodzice moga wyzywać sie na mezu, dzieciach a ona ma to potulnie znosić! najjwazniejsza ma byc nasza nowa rodzina!