Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola2657

komunia dziecka czy zaprosić rodzinę byłego?

Polecane posty

Za rok czeka mnie komunia mojej córki.Od 8 lat nie jestem już z jej biologicznym ojcem nigdy nie mieliśmy ślubu.Obecnie jestem z mężczyzną swojego życia od 5 lat jestem szczęśliwą mężatką i matką ,wychowujemy razem moja córkę właśnie z poprzedniego związku i naszego 5letniego syna.Rodzice mojego byłego utrzymują stały kontakt z moja córką ,biologiczny ojciec raczej sporadyczny.Mam problem nie wiem czy mam mojego byłego i jego rodzinę tj.jego rodziców rodzeństwo i dziadków zaprosić ?Moja córka mówi do mojego męża tao i tak samo mówi to biologicznego ojca(tak jej karzą jej rodzice)przy mnie mówi po imieniu Nie wyobrażam sobie tego będzie cała nasza rodzina moja, męża,moi teście liczne rodzeństwo (za swoimi rodzinami ) męża.I mam zaprosić rodzinę byłego nie wiem...to będzie nie zręczna sytuacja wszyscy będą się czuli nie swojo...Proszę o radę co robić?

Gość tancbuda
Jak już to tylko do kościoła .

Gość sdbnghsn w
nie wyobrazam sobie ze moglabym nie isc na komunie dziecka mojego brata/mojego syna tylko dlatego ze jego mamusia ma drugiego faceta?

tylko dziadków dziewczynki, jeśli są dobre relacje i zaproszenie powinien dostać ojciec dziecka, a czy zechce być jego sprawa.

Gość karolaaaaaqqq
zaproś dziadków małej tych od strony byłego jego też zaproś ale zapytaj też córki czy ona chce bo to przecież jej święto i chodzi o to żeby mała czuła się dobrze ____________________ http://tnij.org/gnje

zaprosiłabym tylko ojca dziecka i dziadków, czyli najbliższą rodzinę ze strony byłego męża, nikogo więcej od nich

Gość ja nei wiem ale
moze proponuje ci anal z tym bylym? Moze sie zgodzi wtedy zeby przyjsc na te szopke. Faceci uwielbiają brązowy zwłaszcza anal.

Gość zielona podroba 90090
najlepiej tylko dziadkow corki i jej ojca myślę że to wystarczy

temu pomarańczowemu u góry ale ja nie wiem proponuje się leczyć zresztą na głupotę nie ma lekarstwa brak słow.