Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ważne kto bo nikt ważny

Zakochałam się a on mnie nie chce i tyle w temacie

Polecane posty

Jakieś rady jak sobie wybić go z glowy? Niestety widzimy się prawie codziennie na uczelni, także unikanie nie wchodzi w grę

za niedługo będa wakacje.. takze moze w tym czasie uda Ci się poznac kogos innego. kogos, przy kim zapomniałabys o tym chłopaku. faktycznie spotykajac go codziennie jest troche cięzej, ale nikt nie powiedzial ze to jest niemozliwe zeby o nim zapomniec. w tym przypadku takie opcje jak brak kontaktu itp nie wchodzą w grę. musisz mimo wszystko zyc własnym zyciem, nie pokazuj mu, ze cierpisz z jego powodu. badz wesola, radosna. wychodz duzo ze znajomymi. naucz się byc szczesliwa, mając jego w sercu. a wtedy łatwiej przyjdzie Ci poznanie kogos innego. to jest mozliwe - przerabiałam to sama :) wprawdzie troche inna sytuacja, bo uczucia odwzajemnione, ale nie moglismy byc razem, ale wlasnie mimo wszystko nauczylam się cieszyc zyciem, jestem radosna, jestem optymistką, w miedzyczasie kogos poznałam. nie wyszlo nam -ale to z innych powodów. tyle ze wiem, ze jest mozliwe zapomniec. wazne jest nasze nastawienie ! dlatego głowa do gory, staraj sie usmiechac itp, i nie mysl obsesyjnie o tym ze chcesz zapomniec. bo wtedy to ucuzcie bedzie narastac, bedziesz popadala we frustracje. zycie nie konczy się na nim, pamiętaj ! powodzenia ! :)

dziękuję za mądrą radę:) muszę się też nauczyć aktorstwa i udawać, że on nie istnieje. Dzis powiedział mi w żartach, że o nim marzę i lecę na niego. Może jednak coś zauważył, że oczy mi się świecą na jego widok?