Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroczy kosmetyk

Jakiej firmy kosmetykow uzywacie?

Polecane posty

Gość uroczy kosmetyk

mam na mysli cienie do powiek, kredki, podklady, kremy i balsamy. Ostatnio wydalam na kilka kosmetykow troche kasy i uslyszalam ze przegielam:( jestem wiec ciekawa jakich ludzie uzywaja kosmetykow bo mi sie zawsze wydawalo ze ja uzywam tych w normie.

vichy, jeśli chodzi o kremy, podkłady meybelline, balsamy do ciała Garnier lub Dove

Gość franiaManiadfff
podklad kiedys estee lauder double wear 150zl -teraz revlon colorstay 45zl kredka do oczu gosh ok 40zl cienie nouba z paletki po 90zl korektor na wypryski kryolan 80zl korektor po oczy helena rubenstein 90zl tusz do rzes mybelline 20zl brazer na policzki clinique -140zl rozwietlacz na policzki max factor 30zl puder matujacy benefit (brazujacy) -140zl szminka inglot -30zl /chanel rouge allure -125zl

podkład Max Factor, kremy Eveline, cienie Eveline, tonik Garnier, mleczko Eveline, balsam Garnier

Podkłady: eris i rimmel tusz: maybelline kredka do czu: wibo cienie: inglot błyszczyk: nie wiem, jakiś francuski zamiast balsamu do ciała: oliwka w żelu rumiankowa jonsons krem: soraya żel do dzioba: soraya

Gość franiaManiadfff
ja za to majtek wydaje na kosmetyki do wlosow ampulki loreala 200zl olej kokosowy miesiecznie ok 60zl serum na koncowki 45zl nablyszczac ok 35zl maski odzywki-ok 80zl miesiecznie ale ja to juz jestem chyba uzalezniona od kupowania dodam ze nie pracuje a za wszystko placi moj laskawy maz

Gość niedrogie
kremy - Ziaja, Dax cosmetics kosmetyki kolorowe - Sensique, Rimmel, Maybelline

hehe oj rozne:D podklad l'oreal roz ;'oreal tusz 'loreal szminki mam rozne glownie manhattanu:D cienie kilka rozne np tanie z miss sporty:Ddo twarzy to Clarena głownie albo Janssenn ale janssen jest dupny:D i pozatym to standardowe nivea itp itd:D

Kolorowe- Puder mineralny artdeco, kredka do oczu czarna-astor Pielęgnacja- Krem Bioderma sebium/akn/mat hydrolat z kocanki (biochemia urody) Kwas glyco a- raz na jakiś czas silny peeling filtr 50+avene